İçeriğe atla

Arnavutluk 2023 : Albina & Familja Kelmendi - Duje

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bu haliyle bu şarkı net elenir, rewamp ile belki biraz toparlayabilirlerse şansı olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemedim.

• Teşekkürler 1
gönderildi
Züreyfa, 21.01.2023 - 19:01 yazdı:

Halkta kesin birinci ama jüriyi de kazanmak istiyorsa teyze kızı da sahneye çıkmalı. :tabitabi::tabii::tabiikievet::tabiiki:

SENİN YORUMLARINA BAYILIYORUM.

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
gönderildi
Tolga, 3 saat önce yazdı:

Bu haliyle bu şarkı net elenir, rewamp ile belki biraz toparlayabilirlerse şansı olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemedim.

Arnavutluk ne zaman revampi becermişte şimdi becerecek ya hiç sanmıyorum. Diasporasının güçlü olduğu ülkeler ile aynı yarı finale düşerse belki 12.falan olur.

• Beğendim 1
  • Anırdım 1
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Albina Kelmendi'nin "Duje" adlı şarkısının yeni versiyonu İstanbul'da kaydedildi. Sahne performansı için Sacha Jean-Baptiste ile birlikte çalışacak.

• Teşekkürler 1
gönderildi
Mustafa, 21.02.2023 - 00:10 yazdı:

Albina Kelmendi'nin "Duje" adlı şarkısının yeni versiyonu İstanbul'da kaydedildi. Sahne performansı için Sacha Jean-Baptiste ile birlikte çalışacak.

Ozan Çolakoğlu’na yaptırsalarmış bari :tesekkur:

• Anırdım 1
gönderildi
Ömer, 09.01.2023 - 07:26 yazdı:

Arnavutluğun geçen seneki temsilcisi Ronela Hajati, Albina'nın bu seneki şarkısının çok iyi olduğunu ve eğer sahnesi iyi olursa Eurovision'u kazanabileceğini söyledi.

Ronela'nın San Marino ulusal finaline yolladığı şarkıya bakarsak ayarları bozulmuş da olabilir bence :oylemidiyosun:

• Anırdım 2
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

İstanbul'da kaydedilen yeni versiyona Türk dizisi hatta yaprak dökümü kıvamında klip çekmişler. Ali Rıza Kelmendi ve ailesi ahahaah

Ben yeni versiyonu fena bulmadım. 

• Anırdım 2
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Bunlar bu sene elenir diyordum ama 2.yarı final o kadar kötü ki çıkma şansları var gibi geliyor bana.

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Arnavutluk ilk provasını gerçekleştirdi. Albina muhteşem bir vokalle şarkının açılışını yapıyor. Şarkı güzel harmoniler ile devam ediyor. İsviçre gibi, bunun sahnelenmesi efsanevi yaratıcı Sacha Jean-Baptiste'nin eseri ve LED duvar tamamen Arnavutluk bayrağının siyah ve kırmızı renklerinden oluşuyor. Hepsi sahnede siyah kıyafetler giyiyorlar. Performansın sonunda pyro da kullanılıyor.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Arnavutluk'un ilk provasından bir video yayınlandı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Nası Sacha sahnelemesi bu be? Sahnede bi platform yok, merdiven yok, koca plastik dekorlar yok. 

:yardin:

Bu sene de bunları dolandırmış Allahın cezası.

• Anırdım 2
gönderildi

Albina ve Kelmendi ailesi ikinci prova için sahnede. Büyük ekranda level atlayan başka bir performans. Fazlaca drama ve mükemmel Led ışıkları kullanımı.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...