İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

İlk canlı performe geldi:

• Teşekkürler 2
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

Vladana'nın "Breathe" adlı şarkısının İtalyanca versiyonu 4 Nisan'da yayınlanacak.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Vladana, Karadağ tarihinin en iyi ve daha önce hiç görülmemiş bir performans sergileyeceğini söyledi. Moda ve teknolojinin birleşeceği bir sahne performansı olacak.

• Beğendim 1
gönderildi

Aklımda direkt Zlata’nın SVT izin vermediği için uygulayamadığı Disney şovu geldi. Umarım öyle bir şeyler yaparlar.

gönderildi

Şarkının İtalyanca versiyonu geldi.

gönderildi

Karadağ'ın promosyon yöntemi de, şarkısı gibi 2008'den kalma. :neyebaktin:

• Anırdım 1
gönderildi

Yeri burası değil ama 2008 demişken:

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Pek kötü anırdı. Hele o mimikler. Şarkıyı dövecek gibi söyledi. Şaşırtmayan bir sonuç.

• Üzdün 1
gönderildi

Bence Karadağ'ın en iyi şarkılarindandi. Birinci yarıda olsa finale kalabilirdi. Bu ölüm grubundan çıkması mucizeydi. Sahnesi de vasat olunca elendi.

• Beğendim 1
gönderildi

Baya zorlandı çok iyi söylese final gelebilirdi. Ne ölüm grupları gördük bunlar tırt. Belçika şu şarkıyla sahneyle çıktıysa siz düşünün

• Beğendim 1
gönderildi

Finalde görmek isterdim ama çıkamayacağı belli gibiydi aslında. Keşke İngilizce yerine kendi diliyle yarışsaydı daha fazla ilgi çekebilirdi. Bu tip Balkan balladlarının İngilizce olmasını hiç anlamıyorum. Yugoslav dilleri özellikle şarkılarda kulağa hoş gelen dillerdir, niye bunu kullanmadılar bu sene bilmiyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

Halkta 22 puan almışlar; 12’si Sırbistan’dan. 10’u Kuzey Makedonya’dan. Jürilerde de sadece bu ülkelerin jürileri puanlamış bunları. Ekstra sadece İspanya jürisi 1 vermiş.

Diasporayı atsan geriye 1 puanla sonunculuk kalıyor.

• Anırdım 1
gönderildi

Karadağ devlet televizyonu; İsveç, Avustralya ve Belçika’nın yarı finalde birbirlerine jüride 12-10 ve 8 puan verdiğini söyleyerek, EBU’nun açıklamasını yeterli bulmadığını duyurdu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...