İçeriğe atla

Yunanistan 2022: Amanda Tenfjord - Die Together

Pinlenen İletiler

gönderildi

Provalarda burun kıvırmıştım, ama tamamını izleyince hoşuma gitti. Yalnız heyecanını yenmesi lazım finalde. Göz kapaklarını tutamadı resmen.

• Beğendim 1
gönderildi

Finale kalacağı en net ülkelerden biriydi. Tebrikler.

• Beğendim 2
gönderildi

Şarkının özellikle son kısmı gerçekten çok etkileyici. Favori şarkılarımdan biri olduğu için iyi bir sonuç almasını umuyorum, sahnesi de fena değil bakalım neler yapacak finalde.

• Beğendim 2
gönderildi

Bu şarkı güzel ama aşırı ağır. Her kesime hitap etmiyor, finalde ilk 5-10 arası olabilirler.

• Beğendim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Sahne sıralamasında en düzgün yeri Yunanistan almış. Finalin en kötü iki ülkesi arasında sahne alacaklar.

• Yarıldım 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Sevindim bunlar adına. Neredeyse 10 sene sonra en iyi derecelerini almış oldular. Ayrıca İskandinav jürilerin Norveçli kızımıza yüksek puanlar basması dikkatten kaçmadı.

• Beğendim 1
gönderildi

Tamam güzeldi falan da 8.lik fazla bir derece bence. 10-15 arası olabilirlerdi.

• Beğenmedim 1
  • Hıh 1
gönderildi
Hakan, 1 saat önce yazdı:

Tamam güzeldi falan da 8.lik fazla bir derece bence. 10-15 arası olabilirlerdi.

Bu Polonya'ydı öyle de oldu

• Çıldırtma Beni 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Eurovision Yunanistan’da bu yıl 2 milyon seyirciye ulaşarak rekor kırdı. Yarışma %52.2 share aldı. Aynı gece en çok izlenen ikinci programın izlenme payı Eurovision’un 5 kat altında kaldı.

• Teşekkürler 1
gönderildi
Uğur, 16.05.2022 - 02:22 yazdı:

Sevindim bunlar adına. Neredeyse 10 sene sonra en iyi derecelerini almış oldular. Ayrıca İskandinav jürilerin Norveçli kızımıza yüksek puanlar basması dikkatten kaçmadı.

Tam İskandinavlık bir şarkı çünkü. O ülkelerin normal zamanda ki spotify listesine bakarsan da aynı bu tür şarkılarla karşılaşırsın. Ben İsveçi özellikle yakından takip ediyorum. Hep böyle slov, iç bayan şarkılar listeye giriyor. Coğrafya insanın müzik zevkini de etkiliyor demek ki. Ruhları kararmış.

gönderildi

Şarkı Norveçlilerin zaten. Zamanında La La Love’a da 12 basmışlardı o da İsveç’in şarkısıydı.

Her sene kendi şarkılarını üstlere alıyolar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...