İçeriğe atla

Çek Cumhuriyeti 2022 : We Are Domi - Lights Off

Pinlenen İletiler

gönderildi

Arkadaki ikiliden birinin ESC'de "Anırma" diye bağırmasını bekliyorum :tovbeyarabbi:

• Anırdım 1
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Işık oyunları güzeldi. Ama hala canlı performansının sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Stüdyo versiyonundaki gibi hissetirmiyor pek bana. Yine de çok iyi seyirci reaksiyonu aldı, tebrikler.

• Beğendim 2
gönderildi

Sonda çıkması avatajına oldu. Finalde 15-20 arası dereceleri hazır.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Ben canlısından memnunum. Bu kızdan o stüdyodaki gibi vokaller çıkmayacağını anlamıştık zaten. O cıyaklamaları falan kalmamış en azından. Sahnesi oldukça hoştu. İlk 10'u zorlayabilir mi diye düşündürmedi değil.

• Beğendim 1
gönderildi

Açılış şarkısı olmasa top 10 şansı verirdim ama şimdi 10-20 arası takilirlar. Ben de sahne ve performansı beğendim. Hak etti finali.

• Beğendim 2
gönderildi

Partiler döneminde kız baya baya şarkıyı söylemiyordu ama o dönemden bu döneme baya geliştirmiş kendisini. Dünkü vokalini gayet yeterli buldum ben. Ayrıca sahnesi de güzeldi özellikle de şarkının yükseldiği kısımlardaki ışık oyunları başarılıydı. Yarı Final için güzel bir kapanış oldu.

Finalde açılış için doğru bir şarkı olsa da harcanacak diye de korkuyorum doğrusu. İlk 10'a yakın bir yerde bitirse güzel olur gerçekten.

• Beğendim 2
gönderildi

İlk sırada çıkmaları gerçekten kötü oldu. Lake Malawi’yi de yemişlerdi böyle önlere koyarak.

• Beğendim 1
gönderildi

Geçen sene Malta’nın yaşadığı durumu yaşattılar bunlara. Yarı finalde derece, finalde sürünmece.

21. olmayı hak edecek bir performans ve şarkı değildi bence.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...