İçeriğe atla

Avusturya 2022: LUM!X & Pia Maria - Halo

Pinlenen İletiler

• 8 ay sonra...
gönderildi

Nachrichten gazetesinin haberine göre ülkeyi "Halo" adlı şarkısıyla LUM!X temsil edecek. Resmi açıklama yarın sabah yapılacak.

• Teşekkürler 1
  • Mustafa bu konunun başlığını Avusturya 2022: LUM!X and Pia Maria olarak değiştirdi
gönderildi

945A4C03-46F8-4DDF-8DD9-D5F6A052C9B1.jpeg

Şarkı mart ayında açıklanacak olup dans pop türünde olacağı söylendi.

• Teşekkürler 1
  • 4 hafta sonra...
gönderildi

Avusturya standartlarına göre hiç de fena değil, keyifli bir şarkı olmuş. Sözler ise standart DJ şarkısı kötülüğünde. Lumix'in diğer şarkılarına bakınca aşağı yukarı buydu beklentim zaten. Bu kadar ses efektini sahnede nasıl şeyedecekler bilmiyorum ama çok kötü olabilir canlısı.

• Beğendim 1
gönderildi

Klasik dj şarkısı olmuş. Zaten beklentim yoktu. Avusturya için iyi denebilir ama yarışma için yetersiz. Eğlenceli fena değil ama iş yapmaz. Bu sene de elenebilirler. Amen'den Dj club şarkısına geçişleri çok hızlı oldu 😃

• Beğendim 1
gönderildi

İrlanda’nın şarkısı gibi demode 2000’ler başı müziği. Canlısı konusunda sıkıntı yaşamazlar, dayarlar kaydedilmiş vokalleri arkaya da, şarkı fecii kötü. 2007’ye koy orda bile elenir; o derece.

gönderildi

Şarkı resmi olarak 11 Mart’ta yayınlanıyor.

Gerçi duymayan kalmadı :sensanki:

• Beğendim 1
gönderildi

Spinnin Records tan çıkıyormuş orda çok ucuz apaçiler oluyor genelde buda o ayarda heralde

• Teşekkürler 2
  • Uğur bu konunun başlığını Avusturya 2022: LUM!X & Pia Maria - Halo olarak değiştirdi
  • Uğur pinned this konu
gönderildi

Açıkçası daha dinlenemez bir şarkı bekliyordum o kadar rezalet bir şarkı değil ama yine de beğenemedim.

• Beğendim 1
gönderildi

Tamamını dinleyince şarkı hakkında fikrim değişmedi hayli kötü :alakamyok:

• Teşekkürler 1
gönderildi

Bildiğin dj şarkısı işte ne bekliyordunuz ki. Eğlenceli ama boş. Dinle geç şarkısı 

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi
Hakan, Bir saat önce yazdı:

Eğlenceli ama boş. Dinle geç şarkısı 

Aynen bu. Yarışmada balladların arasında alıcısı olur.

• Beğendim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...