İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Gizli içerikte çok önemli bilgiler var arkadaşlar, basın emojilere.

• NE 1
  • Anırdım 1
gönderildi

Geçtiğimiz günlerde RAI genel müdür yardımcısı Torino şehrinde düzenleyebileceklerini söylemişti 2022'yi.

• Beğendim 2
  • Uğur pinned this konu
gönderildi

Hollanda dan daha çok merak ediyorum ev sahipliklerini hadi hayırlısı

• Beğendim 3
gönderildi

Sabahın 5'in de falan bitebilir. Şaka bir yana güzel bir organizasyon yapacaklarını düşünüyorum.

Yani bu kadar uğraşıp kazandıktan sonra artık kaliteli bir iş çıkartsınlar bir zahmet.

• Beğendim 2
  • Yarıldım 1
gönderildi

Ne yaparlar hiç kestiremiyorum. Umursamayip vasat da kalabilirler çok özenebilirler de. 

Tek temennim süre uzamasin. Sanremo'daki gereksiz soytarılıklar , gevezelikler olmasın yeter.

• Beğendim 1
gönderildi

İtalya'nın zaferinin hemen ardından Milano, Bologna ve Pesaro şehirleri 2022 yılında Eurovision'a ev sahipliği yapmak istediklerini açıkladı.

• Teşekkürler 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Denize kıyısı olan bi şehirde yapsınlar lütfen. Koskoca Akdeniz ülkesi. Milano falan olmasın o yüzden.

Ayrıca İtalya'nın son ev sahipliğine göndermek için hazırladığımız şarkıdan:

"Ey karetta, ey karetta! Akdeniz çocuklarıyız, şimdi!"

gönderildi

Bunların San Remo'su daha önemliydi sanırım. Yine kötü şarkı göndermeyeceklerdir yarışmaya. Ben uzun bir aradan sonra ilk defa birinci kendi evinde kazanır gibi hissediyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

Ev sahipliği için başkent Roma'da eklendi adaylar arasına.

Belediye başkanları birbiriyle yarışa girmiş sanırım. Pazartesi'ni bekleseydiniz, daha mesai başlamadı.

:yardin:

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

Ev sahipliği için başkent Roma'da eklendi adaylar arasına.

Belediye başkanları birbiriyle yarışa girmiş sanırım. Pazartesi'ni bekleseydiniz, daha mesai başlamadı.

:yardin:

Bana en mantıklısı orası geldi. Neden herkes Torino diyor ki? Roma'da olur ya yarışma. Rome 2022.

• Beğendim 1
gönderildi

İtalyanlar Eurovision'un ne olduğunu bilmiyolar, öğrenmiş olurlar ev sahipliği bahanesiyle hem :oyle: 

• Teşekkürler 1
  • Anırdım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...