Uğur Oluşturuldu: 7 Aralık, 2020 Oluşturuldu: 7 Aralık, 2020 Orijinal Dili: İngilizce Ülke: Avustralya Tür: Komedi Yayınlanma Tarihi: 28 Şubat 2013 - 14 Aralık 2016 Sezon Sayısı: 4 Bölüm Sayısı: 32 Ortalama Bölüm Süresi: 25 dk. IMDb Puanı: 8.5 Konusu Please Like Me, gerçekte kim olduğunu anlamaya başlayan bir gencin hikayesini konu ediyor. Josh adındaki bir genç, kız arkadaşı Claire ile ayrıldıktan sonra eşcinsel olduğunu fark eder. Kendisini tanımaya başlayan Josh, bu sırada bağımlı olan annesi ile ilgilenmek zorunda kalır. Oyuncular Josh Thomas (Josh) Thomas Ward (Tom) Wade Briggs (Geoffrey) David Roberts (Dad) & Debra Lawrance (Mom) Caitlin Stasey (Claire) Fragman 1 1 1
Hakan 7 Aralık, 2020 gönderildi 7 Aralık, 2020 gönderildi Çok güzel samimi bir dizi. Tavsiye edilir. 2
Uğur 7 Aralık, 2020 gönderildi Yazar 7 Aralık, 2020 gönderildi Ben de bayıldım diziye. Bu tarz komedileri çok seviyorum Keşke devam etseymiş, ben yeni başladım gerçi 1
Ulaş 8 Aralık, 2020 gönderildi 8 Aralık, 2020 gönderildi Benim izleme listemde vardı bu, sizler de beğendiğinize göre bir göz atma vakti gelmiş demektir... 1 1
Uğur 8 Aralık, 2020 gönderildi Yazar 8 Aralık, 2020 gönderildi İlk 2 sezonu bitirdim, bitecek diye üzülüyorum 1
Uğur 8 Aralık, 2020 gönderildi Yazar 8 Aralık, 2020 gönderildi Mustafa, 24 dakika önce yazdı: Tamamen finalmi verdi 2016 Aralık'ta tamamen bitmiş. 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap