Uğur Oluşturuldu: 1 Ekim, 2020 Oluşturuldu: 1 Ekim, 2020 Aşk Sandım Söz: Berksan Özer - Müzik: Misha Michael Mehdikhan / Berksan Özer 01. Hande Yener - Aük Sandçm.mp3 Bulut Söz: Berksan Özer - Müzik: Misha Michael Mehdikhan / Berksan Özer 02. Hande Yener - Bulut.mp3 Senden Çok Söz ve Müzik: Berksan Özer 03. Hande Yener - Senden Äok.mp3 Aşk Elinde Söz ve Müzik: Fikri Karayel 04. Hande Yener - Aük Elinde.mp3 Başka Dudaklar Söz ve Müzik: Berksan Özer 05. Hande Yener - Baüka Dudaklar.mp3 Boşuna Söz: Devrim Karaoğlu / Mete Özgencil - Müzik: Devrim Karaoğlu 06. Hande Yener - Boüuna.mp3 Carpe Diem (Anı Yaşa) Söz ve Müzik: Berksan Özer 07. Hande Yener - Carpe Diem.mp3 Melekler ve Şeytanlar Söz: Berksan Özer - Müzik: Misha Michael Mehdikhan / Berksan Özer 08. Hande Yener - Melekler Ve ûeytanlar.mp3 Kaç Söz: Berksan Özer - Müzik: Misha Michael Mehdikhan / Berksan Özer 09. Hande Yener - Kaá.mp3 Yolcu Söz ve Müzik : Berksan Özer 10. Hande Yener - Yolcu.mp3 1
Ulaş 1 Ekim, 2020 gönderildi 1 Ekim, 2020 gönderildi Şu anda albümü dinliyorum, yorumlarımı paylaşacağım detaylı olarak. Musicboard'a da yazarım. Takip ediniz: @yrshkd 2
Cem 1 Ekim, 2020 gönderildi 1 Ekim, 2020 gönderildi Ulaş, 52 dakika önce yazdı: Şu anda albümü dinliyorum, yorumlarımı paylaşacağım detaylı olarak. Musicboard'a da yazarım. Takip ediniz: @yrshkd Musicboard ne gı ana sayfaya yaz 1 1
Ulaş 1 Ekim, 2020 gönderildi 1 Ekim, 2020 gönderildi Cem, 3 dakika önce yazdı: Musicboard ne gı ana sayfaya yaz Oraya da yazarım kız Şu gifin iyisini yaptım onu kullanın ya 2
Uğur 1 Ekim, 2020 gönderildi Yazar 1 Ekim, 2020 gönderildi Yuh @Aykut tek bi şarkıya oy vermiş sadece 1 1
Aykut 1 Ekim, 2020 gönderildi 1 Ekim, 2020 gönderildi Uğur, 2 saat önce yazdı: Yuh @Aykut tek bi şarkıya oy vermiş sadece Tek hakkım var sandım be 1 2
Uğur 1 Ekim, 2020 gönderildi Yazar 1 Ekim, 2020 gönderildi Albümü henüz tam sindirememiş olsam da beğendiklerimi şöyle sıralayabilirim Melekler ve Şeytanlar Senden Çok Başka Dudaklar Aşk Elinde Boşuna Aşk Sandım 2 1
Mustafa 1 Ekim, 2020 gönderildi 1 Ekim, 2020 gönderildi Bende henüz tam sindiremedim şimdilik Melekler & Şeytanlar Aşk Sandım Boşuna Senden Çok Başka Dudaklar Bulut 2
Cem 1 Ekim, 2020 gönderildi 1 Ekim, 2020 gönderildi Aşk Sandım, Melekler ve Şeytanlar, Boşuna, Senden Çok ve Yolcu şimdilik en beğendiklerim ama daha dinlemek lazım 2
Ulaş 2 Ekim, 2020 gönderildi 2 Ekim, 2020 gönderildi Kaç'ı kimse beğenmemiş. Ben de beğenmedim çok Melekler ve Şeytanlar acilen kliplenmeli Yolcu'yu sadece ben falan sevdim bence 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap