İçeriğe atla

Haber: Acun Ilıcalı’dan Netflix’e Rakip Platform

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

Acun Ilıcalı, Twitter’dan yeni bir gelişmeyi paylaştı. Yeni bir online platform hazırlığında olduğunu ve platformun adının EXXEN olacağını bildirdi. EXXEN isminin, Yetenek Sizsiniz Türkiye programında uzun zaman jürilik yapmış olan usta reklamcı Ali Taran tarafından bulunduğu söyleniyor. Kullanıcılar bu platformun Türk Netflix’i olacağı yorumlarını yapıyor. İşte o tweet:   Yeni dijital platformumuz EXXEN’de yakında beraberiz.. […]

Haberin tamamını görüntüle

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Ücreti 5-8 TL arası olursa oldukça ilgi çeker bence. Tabi içerikleri de önemli. Ama boş içeriğe 25 TL isterse çöker gider bu proje :hallederiz: 

gönderildi

survivor nisa, barış ve enes batur ile proje yapacakmış bir de cemal can ile aleyna tilki çok bi şey beklemeyin

• Anırdım 1
gönderildi
Soner, 1 dakika önce yazdı:

survivor nisa, barış ve enes batur ile proje yapacakmış bir de cemal can ile aleyna tilki çok bi şey beklemeyin

neeeeeeeee rezalet :allahinbelasi:

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Netflix'in yerini tutar mı bilmem sanmıyorum tutacağını :heryerdekoyar:

• Anırdım 1
gönderildi

İçine isterlerse Björk antolojisi dizsinler, Acun yaptığı için almayacağım bir hizmettir :bitti:

• Teşekkürler 1
  • Anırdım 2
gönderildi
Ulaş, 35 dakika önce yazdı:

İçine isterlerse Björk antolojisi dizsinler, Acun yaptığı için almayacağım bir hizmettir :bitti:

:susbefosil:

• Hıh 1
gönderildi

Günde 8 saat Survivor yayını yetmiyordu. 24 Saat Survivor verirse birkaç milyon abone toplar.

• Anırdım 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...