Cem Oluşturuldu: 26 Mayıs, 2020 Oluşturuldu: 26 Mayıs, 2020 SNOWPIERCER TNT dizisi. Tür: Distopya (Bilim Kurgu, Dram, Aksiyon) Platform: Netflix [Tıkla] Kanal: TNT Yayınlanma Tarihi: 17 Mayıs 2020 (TNT), 25 Mayıs 2020 (Netflix TR) Ülke: ABD Süre: 45-60 dk./bölüm Bölüm Sayısı: 30 Yönetmen: Josh Friedman Yazar: Graeme Manson Orijinal Hikaye Yazarı: Jacques Lob [romana ulaşmak için tıklayın] KONU Dünyanın buzla kaplandığı bir dönemden yedi yıl sonrasında hayatta kalabilmeyi başaran çok az insan vardır. Yaşanan büyük felaketten sonra hayatta kalmaları Snowpiercer adında, kürenin etrafında dönen yuvarlak ve devasa trende yaşamaları sayesinde olur. İnsanların farklı olanaklara sahip bir şekilde yaşamını sürdürdüğü Snowpiercer, birbirinden adaletsiz durumlara ve zorlu yaşam koşullarına ev sahipliği yapar. Jennifer Connelly ve Daveed Diggs’in başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright, Annalise Basso gibi isimler yer alıyor. [BeyazPerde] OYUNCULAR Jennifer Connelly (Melanie) Daveed Driggs (Layton) Iddo Goldberg (Ben) Alison Wright (Ruth) Mickey Sumner (Bess) FRAGMAN Snowpiercer Filmi (2014) 1
Cem 26 Mayıs, 2020 gönderildi Yazar 26 Mayıs, 2020 gönderildi Netflix'te bu hafta 2 bölüm yayınlanmış, her hafta yeni bölümleri gelecekmiş. İlk 2 bölüm gayet sürükleyiciydi. Merakla bekliyorum diğer bölümleri 1
Züreyfa 26 Mayıs, 2020 gönderildi 26 Mayıs, 2020 gönderildi Filmi keyifliydi ama dizinin fragmanı aynı tadı vermedi. 2
Uğur 4 Temmuz, 2020 gönderildi 4 Temmuz, 2020 gönderildi Ben önce diziyi sonra filmi izleyenlerdenim. Filmini hiç beğenmedim. Diziyi izlememiş olsam bir çok soru işareti kalırdı kafamda. E tabi bu konuyu 1,5 saate indirmek de zor anlıyorum ama bence sınıf farkı ayrımını dahi hiç yansıtamamışlar filmde. Ayrıca çekmecedeki kadını dokunup uyandırmak gibi saçma salak sahneleri vardı. Tamam bilimkurgu bu anlıyoruz da, her bir yerinden bıçaklanıp ölmeyen adam da yapmışlar. Baya güldüm izlerken. Tamı tamına 20 dakika süren dövüş sahneleriyle yemişler güzelim konuyu. İyi ki dizisi çekilmiş. Zaten orijinali bir Fransız çizgi dizisiymiş. 1
Cem 13 Şubat, 2022 gönderildi Yazar 13 Şubat, 2022 gönderildi 3. sezonu her hafta yayımlanmaya devam ediyor. Şu ana kadar 3 bölüm yayımlandı. Salı günü (15 Şubat), 4. bölümü de Netflix'te olacak. İlk 3 bölüm gayet heyecanlıydı. Spoiler Melanie'ye hala ulaşılamadı ama asla öldüğüne inanmıyorum ben. Layton'ın çukur gibi bir yerde senelerce hayatta kalabilmiş bir kadını bulması çok iyi oldu, heyecan geldi diziye. Umarım ilerleyen bölümlerde eski düzenlerine devam eden kabileler vs. de bulunur (Walking Dead'e dönmemesi şartıyla). Wildford'ı yakalayıp hapse attılar ama öyle kalmaz o. Yine bir gerizekalılık yapıp başlarına bela ederler. 1
Uğur 13 Şubat, 2022 gönderildi 13 Şubat, 2022 gönderildi Ben bir bölüm bakabildim daha 3. sezona. Hepsi yüklenmiş olsun topluca izlicem. Her hafta bölüm beklemek sıkıyo. Spoiler Umarım Melanie geri döner bir şekilde. 2
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap