İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şarkı resmi olarak Cumartesi akşamı TSİ 22:45'te yayınlanacak.

• Beğendim 1
gönderildi

Boşverin şimdi İsveç'i. Gelin İzlanda'nın çocuk sessiz resmi versiyonuyla coşalım.

• Beğendim 2
  • Teşekkürler 1
  • Azdırdın 1
  • Uğur pinned this konu
gönderildi

Oh be gerçekten de o tuhaf sesler yokmuş rahatladım. Gerçekten o şekilde dinleyince moralim bozulmuştu şimdi böyle dinleyince hoşuma gitti ya güzel bu seneki şarkısı da.

• Beğendim 2
gönderildi

Geçen seneki şarkısıyla birinci olacaktı, şu an çok emin konuşamıyorum. Litvanya bir tık daha şanslı gibi İzlanda'dan.

• Beğendim 1
gönderildi

Bi deri bi kemik kalmış adam. Dağın tepesinde karantinada yemek bulamadı herhalde. Saçları da karısı kesmiş belli.

• Anırdım 3
gönderildi

Bu şarkıyla kazanabilir mi bende emin değilim yine çok ortada bir yıl. Kim kazanır henüz kestiremiyorum.

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

İzlanda şöyle daha bomba bi şarkıyla gelseydi iyiydi. Cidden kimin kazanacağı belli değil gibi bu sene. Geriye Malta ve Azerbaycan kaldı, hayırlısı.

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

İsviçre çok etkileyici bence bu sene. Görmezden gelmeyiniz  :oylemidiyosun:

• Beğendim 1
  • Azdırdın 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Züreyfa, Şimdi yazdı:

İsviçre çok etkileyici bence bu sene. Görmezden gelmeyiniz  :oylemidiyosun:

Ya o oğlanın geçen seneki şarkısı yarışma matematiğne daha uygun gibiydi bana kalırsa. Daha melodik bi şarkıydı. Çok sevemedim ben bu sene.

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

İsviçre benim favori şarkılarımdan oldu bu sene, 2. sıramda şuan kazanırsa beni mutlu eder de provaları görmeden birşey demek istemiyorum şimdilik.

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Uğur, 3 dakika önce yazdı:

Ya o oğlanın geçen seneki şarkısı yarışma matematiğne daha uygun gibiydi bana kalırsa. Daha melodik bi şarkıydı. Çok sevemedim ben bu sene.

Tam tersini düşünüyorum ben. Geçen sene daha sesini gösterme şarkısıydı bence. Bu seneki şarkısının alt yapısı falan daha vurucu geldi. Daha geniş bi kitleye hitap edebilir bence. 

• Ay Çok Hoş 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Geçen sene ki şarkısını da bu  sene ki şarkısını da pek beğenmedim, ama geçen sene ki şarkı daha eğlenceliydi en azından sevmesemde haha hoho gülüp eğlenmiştim, birinci olması ihtimali ancak favori olabilecek bazı ülkelerin yarıştan çekilmesi kaza vb nedenlerden dolayı olabilir. 

• Anırdım 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

İzlanda'nın oranları yükselmeye başlamış :yazik:

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

En büyük favorim olamaz büyük ihtimalle :tepetaklak: ama çok güzel bi şarkı, sıkılmadım en azından dinlerken :zirterenkoy:  grup da hafif matrak ve çatlak olduğundan mütevellit sahnede yükseleceklerini umuyorum :onundedigiolur:

• Beğendim 2
  • Azdırdın 1
  • Ay Çok Hoş 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...