İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Daði Freyr, eğer kanal ulusal final yapmadan bizi görevlendirirse katılırız demiş. Ulusal final olacaksa yeniden ulusal finale katılmak istemiyorlarmış.

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
  • Mustafa bu konunun başlığını İzlanda 2021 : Daði & Gagnamagnið - 10 Years olarak değiştirdi
  • Uğur unpinned this konu
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Artık açıklansın da Eurovision 2021'in birincisini öğrenmiş olalım, haydi :bensenicokseviyorum:

• Beğendim 1
  • Azdırdın 1
gönderildi

Gerçekten birincilik için çok uygun bir yıl. Geçen seneki gibi bir şarkıyla gelirlerse kazanabilirler ki bence geçen sene de birinciliğe en yakın ülke İzlanda'ydı.

• Beğendim 2
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi
Tolga, 16 dakika önce yazdı:

bence geçen sene de birinciliğe en yakın ülke İzlanda'ydı

:evetevet:

• Beğendim 2
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Geçen seneki kadar beğenmedim doğrusu. O çocuk sesleri falan hiç olmamış. Yarışmayı kazanabilirmiş gibi gelmedi pek bana. Gerçi böyle diye diye ülke de kalmadı.

• Beğendim 1
gönderildi

Geçen senekini de pek sevmezdim ama bu daha da kötü. Nasil başardı bunu ilginç... neyse bu sene fanlar abartmayacak en azından.

• Beğendim 1
gönderildi

O çocuk sesi bence şarkıda değil, daha çok bunu ortamlara salan kaynak eklemiş gibi duruyor. 

Şarkıyı beğendim yine ya. Fanların oluşturduğu koroyu son nakaratta daha çok duysaydık keşke. 

• Teşekkürler 1
gönderildi

Güzel yine. Geçen sene biraz daha güzeldi sanki ama onu daha çok dinlediğimden de olabilir tabii. Sonunda hafif bi disko havası var sanki.

• Beğendim 1
gönderildi

O çocuk sesleride sanki şarkıda değilmiş gibi geldi banada

• Beğendim 1
gönderildi

Telegram Otkov'un sesleri onlar.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...