İçeriğe atla

Danimarka 2021 : Fyr & Flamme - Øve Os På Hinanden

Pinlenen İletiler

gönderildi

80'ler geri geliyor.Güzel bir seçim tebrikler Danimarka.

• NE 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Gayet eli yüzü düzgün bir şarkı. Çoğu ülkeden iyi en azından. Altyapısı doyurucu. Joke entry tadında, ben kötü bulmadım. Hoş.

• Beğendim 1
gönderildi

Eli yüzü 1994 yılı için düzgün, 2021'de synth-pop olucam derken demode oluyor bu şarkı yapmayın :yapma:

• Beğendim 3
  • Beğenmedim 2
  • Uğur bu konunun başlığını Danimarka 2021 : Fyr & Flamme - Øve Os På Hinanden olarak değiştirdi
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Pembeli mavili neon efektli ışık eksiğimiz vardı iyi olmuş değiştirmemeleri :sayfa:

• Yarıldım 1
  • Anırdım 3
gönderildi

Nasıl olsa eleneceğiz bari uğraşmayalım demişler. Mart ayından beri o ceket üstünde galiba o derece değişiklik yok sahnede 

• Beğendim 1
gönderildi

bu şarkı da günümüze uyarlanmamış direkt 80ler gibi olduğu için eleyecekler bence

• Beğendim 1
gönderildi

Nostalji uğruna finale çıkarabilirler bunları, görmezden gelmeyin bence.

• Beğendim 1
  • Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Ulusal finalin aynısı. Bence eğlenceli bir şarkı ve performans ya. Kötü slow şarkıların toplandığı bir yarı finalde güzel olacaktır izlemesi. 

• Beğendim 1
gönderildi

Her ne kadar vasat bulsam da bu şarkıyı Moldova ya da Sırbistan'a tercih ederim de çıkması zor gibi.

• Beğendim 2
  • Beğenmedim 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Ben de çıkmasını yeğelerim bu şarkının finale :bitti:

• Beğendim 2
gönderildi

Küçük sahnede ne yapmaya çalışıyo anlamadım. Sağında solunda seyirci de olmucak, garip duruyo öyle koşuşturup duruyo mahallenin delisi gibi.

• Anırdım 3
gönderildi
Züreyfa, Bir saat önce yazdı:

Küçük sahnede ne yapmaya çalışıyo anlamadım. Sağında solunda seyirci de olmucak, garip duruyo öyle koşuşturup duruyo mahallenin delisi gibi.

Greenroom koltuklarının olduğu yerde seyirciler oturacak sandı galiba :ahahayt:

• Beğendim 1
  • Anırdım 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...