İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

• Uğur bu konunun başlığını Çek Cumhuriyeti 2021 : Benny Cristo olarak değiştirdi
  • Uğur pinned this konu
  • Uğur unpinned this konu
  • 2 ay sonra...
  • Mustafa bu konunun başlığını Çek Cumhuriyeti 2021 : Benny Cristo - Omaga olarak değiştirdi
gönderildi

Kemama'dan iyi olsa da yine kötü bir şarkı yapmış. Demek ki kapasitesi bu kadar adamın.

gönderildi

Tesla araba dışında hiçbirşeyi beğenmedim.Onunda rengi beyaz.Tarzım değildir böyle şarkılar.Omaga Omaga 0 ağa. 

• Anırdım 1
gönderildi

Kemama'dan daha jenerik ama aynı zamanda daha canlı ve hareketli. Benny Cristo'nun şarkıcıdan ziyade bir performans sanatçısı olduğunu söylüyor çoğu kişi, sahnede nasıl olacak onu görmek lazım. 

Ama beğendim diyebilirim ben. Tabii muhteşem değil ama hoş, dinletiyor kendini. 

• Beğendim 1
  • Hıh 1
gönderildi

Geçen seneki şarkıya göre daha iyi gibi görünse de benim için yine de kötü şarkı.

• Hıh 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Fena değil bence. Bu sene beni şaşırtanlardan biri de bu oldu. Karantinada boş oturmamış, aferin.

• Hıh 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Şarkının yapımcısı, şarkıyı 15 dakikada yazdıklarını açıklamış :anirdim:

• Anırdım 2
gönderildi

aşırı gereksiz bi şarkı, 15 dakkada yazıldığı belli :kusucam: 

• Beğendim 2
  • Anırdım 1
gönderildi

Çek Cumhuriyeti, yedek performans çekimlerini bugün devlet televizyonu Ceska Televize'de tamamladı.

• Beğendim 1
  • 1 ay sonra...
gönderildi

Burada da farklı bir şey yok. Enerjik bir performans bekliyorduk öyle de olmuş. Sarı ceketi kötü o kadar. Şarkı eh meh.

• Beğendim 1
gönderildi

Fena değil. Umarım kalabilir finale.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...