Canreyhan 7 Mart, 2020 gönderildi 7 Mart, 2020 gönderildi Şarkı iyi ama ben needense sevemiyorum böyle şarkıları. Umarım Mamas kazanmaz bugun. 2
Chatigo 7 Mart, 2020 gönderildi 7 Mart, 2020 gönderildi Şu ana kadarki en iyi performans bence mamas ilk kez izledim canlı çok başarılılar 2 1
Bu beğenilen bir iletidir. Uğur 7 Mart, 2020 gönderildi Yazar Bu beğenilen bir iletidir. 7 Mart, 2020 gönderildi 3. The Mamas Og3ne çakmaları. Birbirleriyle vokal uyumları çok iyi aynı onlar gibi. Şarkı da iyi hoş ama bunu seçerlerse kendilerini tekrar etmiş olacaklar. Geçen seneki church şarkının bir benzeri çünkü bu. İsveç'e bu tarz basit şarkıları yakıştıramıyorum. 3 2
Bu beğenilen bir iletidir. Rapture 7 Mart, 2020 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 7 Mart, 2020 gönderildi Mamas'in performansi çok güzeldi. Bunların olduğu yari finali izlememiştim,sarkinin da sadece stüdyo versiyonununu dinlemiştim canlıda daha iyi geldi bana. Ilk 3 arasından en iyisiydi. 5
Tolga 7 Mart, 2020 gönderildi 7 Mart, 2020 gönderildi Tam bir sahne şarkısı bakalım bu akşam nasıl bir sonuç alacak. 2
Bu beğenilen bir iletidir. Cem 7 Mart, 2020 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 7 Mart, 2020 gönderildi Mamas Eğlenceli ve güzel bi performeydi 4 1
Chatigo 7 Mart, 2020 gönderildi 7 Mart, 2020 gönderildi Mohombiyi de ilk kez canlı izlicem bakalım nasıl 1 1
Cem 7 Mart, 2020 gönderildi 7 Mart, 2020 gönderildi YasminTheDios, 1 dakika önce yazdı: Hoş ama tam melodifestivalen finalinde 8. Olmalık The Mamas Bacın melati duymasın 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap