İçeriğe atla

İsveç 2020 : The Mamas - Move  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi
Rapture, Şimdi yazdı:

Ellen her katıldığında tarzını değiştiriyor, her seferinde de çok farklı şarkılarla katılıyor. Bu şarkısını da beğendim, sadece şarkıda çok fazla surface geçiyor onu pek sevmedim. Keşke “Songbird” gibi bir şarkıyla gelseymiş Ellen. Direkt finale gidemez muhtemelen ama ikinci şansa gider umarım. 

"Songbird benim tarzım değildi,. Verdiler, okudum." gibisinden bir açıklaması vardı 2. katılışında. O zaman tarzıyla geldiğini söylemişti. Şimdi bu tarz nereden çıktı onu ben de anlamadım.  Bu şarkı da fena değil ama bir songbird değil tabii.

• Beğendim 1
gönderildi

Bir Gereksiz İsveççe Şarkıyı Daha Uğurluyoruz 🤣

Tam 6. Olacak Şarkı

gönderildi

6 numara ev sahibiyken ETSC'ye yolladığım şarkılara benziyor. İlk 4 görebilir ve umarım görür de  :oyle: 

• Beğendim 1
gönderildi

Şarkı Çok Güzel Ama Kızın Sesi Yok Denecek Kadar Cılız 

gönderildi

Hanna’nın şarkısını beğenmedim. Sahnesini ve hareketlerini de garip buldum. Direkt finale çıkar muhtemelen ama finalde kazanmasın mümkünse, Dotter çok daha iyi bundan. 

• Beğendim 1
gönderildi

Hani sahnelemesi çok etkileyiciydi bu kızın? İleri geriye yürüyüp durdu. Şarkı hoş ama sesine tam uymamış sanki. Başkası okusa daha iddialı olabilirmiş gibi.

gönderildi

Şarkı da performansta 1.lik için yeterli değil bence. Bu yarı finaldeki durumunu konuşmaya gerek yok tabi.

Anna ve Dotter'in gerisinde benim gözümde 1.lik için.

gönderildi

Hanna Geçen seneki poşetleri mumla aradım resmen. Şarkı kötü değil ama ortalama bir şey. Bu akşamın en iyisi, direkt finale gider muhtemelen ama finalde iddiasız bence.

gönderildi

Bu Yfnin İki Favorisi Hanna Ve Victor Leş Performanslarıyla Birazdan Final Görücekler Haksız Yere

• Beğendim 1
gönderildi

En çok 2. şarkıyı beğendim. Surface de hoş bi şarkıydı. 6 numaralı İsveççe şarkı da hoştu. Hanna ise tam bir hayal kırıklığı. 
Victor ve Hanna dtf

surface ve carpool kareoke’nin ac’ye kalacağını düşünüyorum. Umarım 2 numaralı çocuk da ikinci şansa falan kalır. 

gönderildi

Hanna Ferm ve Victor Crone-Final

William Stridh ve Ellen Benediktson&Simon Peyron-2.Şans

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...