Tolga 8 Şubat, 2020 gönderildi 8 Şubat, 2020 gönderildi Burda da çok sürpriz beklemiyorum. Samanta kazanır gibi gözüküyor ama benim açıp dinleyebileceğim bir şarkı değil. 1
Ladadidej 8 Şubat, 2020 gönderildi 8 Şubat, 2020 gönderildi Jürilerin yorumuna ve devam eden internet oylamasına bakılırsa Samanta'nın bayrağı kucaklaması kesin gibi, ki bence o kadar kötü şarkıların içinde en iyisi bu gibi duruyor
Melih 8 Şubat, 2020 gönderildi 8 Şubat, 2020 gönderildi İlk katıldığı şarkı 2018 mi ne o zaman favorimdi ama şimdi kötü bi şarkıyla yarışıo
Melih 8 Şubat, 2020 gönderildi 8 Şubat, 2020 gönderildi LETONYADA KAZANAN STİLL BREATHİNG ŞARKISIYLA SAMANTA TİNA OLDU
Uğur 8 Şubat, 2020 gönderildi Yazar 8 Şubat, 2020 gönderildi Bu sene şarkılar neden birbirinden kötü gelmeye başladı ya Berbat. 1
Tolga 9 Şubat, 2020 gönderildi 9 Şubat, 2020 gönderildi Tolga, 19 saat önce yazdı: Burda da çok sürpriz beklemiyorum. Samanta kazanır gibi gözüküyor ama benim açıp dinleyebileceğim bir şarkı değil. Keşke sürpriz olsaydı.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap