İçeriğe atla

İsrail 2020 : Eden Alene - Feker Libi

İsrail 2020 : Eden Alene - Feker Libi  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Hoşgeldin Birincim ♥️🇮🇱 oh be uzun bi aradan sonra favorim kazandı

Her zenciyide haba habaya benZetmek

• Beynimi Yaktın 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

Bu ırkçı herifler bile Arapça söz koyuyorlar şarkılarına. Biz bir dene Kürtçe koyalım dediydik de, yer yerinden oynadıydı.

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi
Züreyfa, 3 dakika önce yazdı:

Bu ırkçı herifler bile Arapça söz koyuyorlar şarkılarına. Biz bir dene Kürtçe koyalım dediydik de, yer yerinden oynadıydı.

Israilde 3 dilli tabelalar vardı. Trafik tabelaları bile 3 dilliydi. Ibranice arapça ingilizce. Tel avivd e camiler var vs. Dışarıdan göründükleri gibi arap düşmanı değiller 

• Teşekkürler 1
gönderildi
YasminTheDios, 6 dakika önce yazdı:

Geçen yıl isveç son dk göt olduğunda kurduran ben değildim

İsterse sondan birinci olsun kıstasmı ? 
ben sevdiğim şarkıyı her zaman dinliyorum yeterli bence

• Ay Çok Hoş 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi
Züreyfa, 8 dakika önce yazdı:

Bi ara Rojin'i göndermeyi düşünüyordu TRT Eurovision'a, Şeş kanalının açıldığı dönemler :hihitabi:

• Anırdım 1
gönderildi
Hakan, 3 dakika önce yazdı:

Israilde 3 dilli tabelalar vardı. Trafik tabelaları bile 3 dilliydi. Ibranice arapça ingilizce. Tel avivd e camiler var vs. Dışarıdan göründükleri gibi arap düşmanı değiller 

O yüzden mi, adamları kendi evlerinden sürdüler yıllarca, protestocuları vurdular falan :cik:

Neyse, girmek istemiyorum bu konulara :cik:

• Beynimi Yaktın 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 2
gönderildi
Uğur, 3 dakika önce yazdı:

Bi ara Rojin'i göndermeyi düşünüyordu TRT Eurovision'a, Şeş kanalının açıldığı dönemler :hihitabi:

Rojin'in Avrovizyon'da ortalığı yıktığı yıllar https://thumbs.gfycat.com/ColorlessUnkemptGlowworm-small.gif

• Azdırdın 2
gönderildi

İsveç'ten sonra İsrail delegasyonu da koronavirüs sebebiyle 9 Mart'ta düzenlenecek delegasyonlar toplantısına katılmama kararı aldı.

gönderildi

Bu seneki apaçi şarkılar içinde iyi bir yerde benim için. Sahne performansı iyiydi çünkü bir de.

• Benimle Evlen 1
gönderildi

Bir revamp falan gelseydi bari, amatör duruyor biraz.

• Beğendim 1
gönderildi

daha mistik bir şarkı gelebilirdi, şeyseller kumsallarında yaz mevsimi havası estiren turistik şarkı. yeş ahava be tel aviv :dinliyorum:ayol kızıl deniz lut gölüne mi kaçtı?:cingoruyorum:

• Beğendim 1
gönderildi

Klip çekmeyecek galiba. Bu video official diye yayınlanmış. National final diye değil de

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...