İçeriğe atla

Gürcistan 2020 : Tornike Kipiani - Take Me As I Am

Gürcistan 2020 : Tornike Kipiani - Take Me As I Am  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ben beğendim şarkıyı. Gürcistan'ın şarkılarını genelde seviyorum zaten. Umarım finale kalırlar, güzel bir iş çıkartmışlar.

• Beğendim 2
gönderildi

Son yillarda izlanda portekiz ve gurcistan son siralarimi domine ettiler bu yil da gelenek degismedi.

muhtemelen oraya bu yil rusyayi da ekleyecegim.

son yillarin en les eurovisionu kesinlikle.

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

sözleri çok komik ama rock şarkısı. çok ilginç ya bu sene eurovision :ahaha: 

• Anırdım 1
gönderildi

Evet sözleri berbat şarkının :hahay:

Talk like English man?

Dress like Italian?

Dance like Spanish guy?

Smell like French?

Play like German?

:guldurme:

Kebap like Turkish?

:anirdim:

• Anırdım 4
gönderildi

Şair burada "gürcüyum ben. beni seveceksen böyle sev"  diyor isyan ediyor.  Adam haklı gürcü olarak dünyaya gelmiş bi kere 😂😂

• Anırdım 2
gönderildi

Ermenistan'dan, Çek'ten falan biraz daha  iyi :anliyorum:

• Beynimi Yaktın 2
gönderildi

Bu şarkı big5 ülkelerine laf sokuyor. Neden geç fark ettik ki.. Italya almanya ingiltere fransa ve ispanya.. bildiğin hepsine laf sokuyor. Siz neden finaldesiniz de biz her sene yarı finalde sürünüyoruz dercesine beni neden sevmiyorsunuz diyor. 

• Anırdım 1
gönderildi

Sen sikim kadar ülkesin bizler güçlü ülkeleriz 

cevap olarak

• Anırdım 1
gönderildi
Hakan, 14 dakika önce yazdı:

Bu şarkı big5 ülkelerine laf sokuyor. Neden geç fark ettik ki.. Italya almanya ingiltere fransa ve ispanya.. bildiğin hepsine laf sokuyor. Siz neden finaldesiniz de biz her sene yarı finalde sürünüyoruz dercesine beni neden sevmiyorsunuz diyor. 

Evet doğru. Gürcistan'ın çoğu şarkısı big 5 ülkeleri finalde boşa yer işgal ettiği için elendi bence. O ülkelerin şarkılarını tercih ederim bunlara. İtalya hariç.

• Beğendim 1
gönderildi

ay hani kıyıda köşede kendi başına suskun asosyal duran tipler çıkar da marifet yaptım derler ya öyle bir pasif agresif melankolik gıcık bir şarkı. enteresan yani. kız @Melo meliha kolisi tutar bunun, key sera sera diye buttur similyası da, ayarlada grup yapalım bu Çoçukla :kazulet:

• Anırdım 2
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Ermenistan'dan da kötü. Ama galiba kötülüğü konusunda tüm üyeler mutabık :D 

• Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

EBU kendi yüklemeye başladı şarkıları. Diğerleri de kısa süre içinde gelir diye umuyorum.

• Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...