İçeriğe atla

Bulgaristan 2020 : Victoria - Tears Getting Sober

Bulgaristan 2020 : Victoria - Tears Getting Sober  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Son kalan internaller içinde en heyecanla beklediğim ülke Bulgaristan :aycokhos:

Umutluyum bunlardan, umarım Almanya gibi iyidir burdaki Boris şarkısı da :cekindim:

• Beğendim 1
gönderildi

O kadar vasat şarkı var ki artık gözüm bunlarda. Umarım güzel bir şarkıyla gelirler.

• Ay Çok Hoş 1
gönderildi

Şarkının adı belli olmuş:

Tears Getting Sober

• Teşekkürler 1
  • Uğur bu konunun başlığını Bulgaristan 2020 : Victoria - Tears Getting Sober olarak değiştirdi
gönderildi

Şarkı isminden belliydi zaten slow olduğu. Bari bunlar iddialı gelseydi ya. 

gönderildi

Derece yapabilecek bir şarkı gelmesini bekliyorum da kazanabilecek kadar iyi bir şey gelecek mi bakalım.

• Beğendim 1
gönderildi

Pek umudum yok şarkı ismini duyunca modum düştü. Bari bunlar hareketli gelseydi. Bu sene kaliteli hareketli parça yok doğru düzgün Almanya dışında çünkü.

• Beğendim 1
gönderildi

Orası öyle hareketli bir şarkıyla gelselerdi daha iddialı olabilirlerdi. Şarkı kaliteli olsun bari ona da razıyım bir sürü vasat şarkı var çünkü.

• Beğendim 1
gönderildi

İtalya, Norveç, Belçika gibi iyi slowlar var zaten. Almanya dışında kaliteli apaçi yok bence. Kalan apaçiler Ermenisi, Yunanı, Sırpı falan çok kötü düzeyde leşler. O yüzden Bulgarlar'ın 2016 ayarında kaliteli bir apaçiyle gelmelerini yeğelerdim.

• Beğendim 1
gönderildi

Kesinlikle kazanırdı Poli bence de bu sene yarışsa aynı şarkıyla :hihitabi:

gönderildi

Bulgaristan, Kristian Kostov-Beautiful Mess ile bu sene katılsaymış bu yoklukta kazanabilirmiş. Çok yüksek puan alan Portekiz'i bile biraz zorlayabildiğini düşünürsek mümkündü yani.

• Azdırdın 1
gönderildi

Yaşasın slov bir şarkı <3 

• Anırdım 1
gönderildi

Son 10 saniyedeki melodi şarkıdan olabilir 

• Teşekkürler 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...