İçeriğe atla

Belçika 2020 : Hooverphonic - Release Me

Belçika 2020 : Hooverphonic - Release Me  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

İlk dinlemede şarkı dikkat ve ilgi çekerken, dinlemeye devam ettikçe ilk etkisini kaybetti bende. Bu olumlu mu olumsuz mu bilemedim.

gönderildi

Benim 3. sıramda bu şarkı ama işte yarı final gecesi ilk kez izleyecek olanları ne kadar etkileyecek orası önemli. Sıradan bir sahnelemeyle dikkat çekmeden elenebilir böyle bir riski var bu tip şarkıların.

• Beğendim 1
gönderildi

Elenip elenmemeleri şarkıyı nasıl sunacaklarına bağlı. Ambiyans ve sahnede nasıl duracağı önemli. Yoksa çok büyük dikkat çekiciliği yok şarkının, kaybolup gidebilir de arada, bilemiyorum.

• Üzdün 1
gönderildi
Uğur, 8 saat önce yazdı:

Elenip elenmemeleri şarkıyı nasıl sunacaklarına bağlı. Ambiyans ve sahnede nasıl duracağı önemli. Yoksa çok büyük dikkat çekiciliği yok şarkının, kaybolup gidebilir de arada, bilemiyorum.

bu şarkı farklı bi yorumla söylense güzel durabilirdi ama bu tarz bi şarkıya bu ruhsuz yorum yakışmamış dediğim gibi olsa en azından ses ile şov yaparlardı

gönderildi

provalardan sonra şu konunun altını görmek istiyorum :ahaha: 

• Anırdım 1
  • Ağzımızın Tadı Bozulmasın 1
gönderildi

içine sıçtığın sahneyi ünlü olabileceğin bir dünya mı sandınlıklı ilkokul seromonisinde kürsüye çıkmış gibi hiç sempatik değil melankolik boğulmaya buğulama gibi olmuş. sevmedim. :S :p meliha sen seversin kız.:uyuyamiyorum:

• Hıh 1
gönderildi

Koskoca Hooverphonic gibi bir grubun böyle bir şarkıyla katılması üzücü. Daha iyi işler yapabilirlerdi, katılmak için katılmış gibi duruyorlar. 

• Teşekkürler 1
  • Hıh 1
gönderildi

İlk canlı performans geldi:

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Çok güzel okuyor şarkıyı kız. Sevindim. Son iki senedir iyi şarkı - kötü vokal sebebiyle yarı finalde takılıyolardı.

Bu sene vokal sıkıntısı olmayacak sanırım.

• Beğendim 2
gönderildi

zaten canlı performanslarına çok güveniyordum beni şaşırtmadılar, etkileyici olacağından şüphem yok. herkes belçikayı hafife almaya devam etsin, provalardan sonra brüksel 2021 yazmaya başlarlar :ahaha: 

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...