İçeriğe atla

Arnavutluk 2020 : Arilena Ara - Fall From The Sky

Arnavutluk 2020 : Arilena Ara - Shaj  

8 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Beni çok sardı bu şarkı. Tabii ki her şey için daha çok erken ama Arnavutluk için bi ümitlenmedim değil. Başarılar Arilenaya, favorilerimden olacak gibi. 

• Beğendim 1
gönderildi

Güzel şarkı, kız da güzel okuyor :nasilcikiyorum:

Bu şarkıya Türkçe cover güzel olurdu, bestesi Türkçe sözlere çok uygun geldi bana. İngilizce'ye çevirmesinler hiç, bu haliyle gayet iyi. Altyapıda bir kaç oynama yapabilirler, yerinde olur. Fakat vokalleri kaldırmasınlar ve özellikle keman/viyolonsel daha da ön plana çıkarılmalı bu şarkıda. Başarılar.

• Beğendim 1
gönderildi
Melo, Şimdi yazdı:

Seversin böyle köy işlerini ahahah

Köy işi değil de elit gelmişler bu sefer. Geçen seneki Arnavutluk'un dağlarından kopup gelme köy işiydi. Bu batı işi ballad olmuş.

• Beğendim 1
gönderildi

Dümdüz bir ballad.  Sanırım değişiklik olsun diye anıramayan kadın yollamışlar, kadın okuyamıyor şarkıyı. Merak edip Me Tana'yı dinledim de, Ermenistan ulusal finali 7.si gibi bir şeymiş o da. Arnavutluk'la yollarımızı erken ayırıyoruz bu sene.

• Azdırdın 1
  • Hıh 1
gönderildi

Gayet de okuyor bence. Sesi guzel sarki da iyi.

me tana olsa daha iyi olurdu tabi.

• Beğendim 2
  • Azdırdın 1
gönderildi

Canreyhan'a katılıyorum :aycokhos:

• Beğendim 1
  • Benimle Evlen 1
  • Hıh 1
gönderildi

Uğur bir şey dememiş ama olsun katılıyorum ahahah 😅

• Anırdım 2
gönderildi

@Canreyhan'a katılmakla kalmıyor, Arilena'nın canlı performansını stüdyo kaydına tercih ettiğimi de ekliyorum.

Ben de Me Tana'yı sevenlerdendim ama bu şarkıyla da bir derdim yok. Sadece Arnavutluk'un sürekli orta tempo veya slow bir şeyler göndermesinden biraz sıkıldım :cokbaydibeni:

• Beğendim 2
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Şarkıya revamp geliyor, dili de İngilizce olacak.

• Üzdün 1
  • Teşekkürler 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...