NJLS 21 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 21 Haziran, 2012 gönderildi 2004 yılı,İstanbul Hatıralarından 2 Fotoğraf Daha :
Pixel 21 Haziran, 2012 gönderildi 21 Haziran, 2012 gönderildi [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2uMiGxK7NVc hassstası oldugum sarkılarından biri....mükemmel otesi...[/align]
NJLS 21 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 21 Haziran, 2012 gönderildi evvvet! bende bayılıyorum ya sözleri bile ezberimde imzama yazdım
Pixel 21 Haziran, 2012 gönderildi 21 Haziran, 2012 gönderildi evvvet! bende bayılıyorum ya sözleri bile ezberimde imzama yazdım benim de ezberimde.....mükemmel yaa!
NJLS 21 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 21 Haziran, 2012 gönderildi evvvet! bende bayılıyorum ya sözleri bile ezberimde imzama yazdım benim de ezberimde.....mükemmel yaa! özellikle sondaki "ljubavi ljubavi moja ljubavi" kısmına bitiyorum..bu şarkıda ses tonu çok etkileyici
Pixel 21 Haziran, 2012 gönderildi 21 Haziran, 2012 gönderildi evvvet! bende bayılıyorum ya sözleri bile ezberimde imzama yazdım benim de ezberimde.....mükemmel yaa! özellikle sondaki "ljubavi ljubavi moja ljubavi" kısmına bitiyorum..bu şarkıda ses tonu çok etkileyici kesinlikle zaten mükemmel ve güçlü bi sesi var...kalın seslere bir zaafım var zaten.....zeljko bu konuda tam not alır benden
NJLS 21 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 21 Haziran, 2012 gönderildi evvvet! bende bayılıyorum ya sözleri bile ezberimde imzama yazdım benim de ezberimde.....mükemmel yaa! özellikle sondaki "ljubavi ljubavi moja ljubavi" kısmına bitiyorum..bu şarkıda ses tonu çok etkileyici kesinlikle zaten mükemmel ve güçlü bi sesi var...kalın seslere bir zaafım var zaten.....zeljko bu konuda tam not alır benden evet çok güçlü ve tok bir sese sahip! zaten dikkat ettimde sırpça kadar yakışmıyor diğer diller , ingilizce olsun azerice olsun..sırpça tamamlıyor zeljkonun sesini..
Pixel 21 Haziran, 2012 gönderildi 21 Haziran, 2012 gönderildi evvvet! bende bayılıyorum ya sözleri bile ezberimde imzama yazdım benim de ezberimde.....mükemmel yaa! özellikle sondaki "ljubavi ljubavi moja ljubavi" kısmına bitiyorum..bu şarkıda ses tonu çok etkileyici kesinlikle zaten mükemmel ve güçlü bi sesi var...kalın seslere bir zaafım var zaten.....zeljko bu konuda tam not alır benden evet çok güçlü ve tok bir sese sahip! zaten dikkat ettimde sırpça kadar yakışmıyor diğer diller , ingilizce olsun azerice olsun..sırpça tamamlıyor zeljkonun sesini.. aynen yaa.a..ozellikle o niiiiije ljubav diye girdigi yer nakaratta....aman allahım....:pray:
NJLS 21 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 21 Haziran, 2012 gönderildi benim de ezberimde.....mükemmel yaa! özellikle sondaki "ljubavi ljubavi moja ljubavi" kısmına bitiyorum..bu şarkıda ses tonu çok etkileyici kesinlikle zaten mükemmel ve güçlü bi sesi var...kalın seslere bir zaafım var zaten.....zeljko bu konuda tam not alır benden evet çok güçlü ve tok bir sese sahip! zaten dikkat ettimde sırpça kadar yakışmıyor diğer diller , ingilizce olsun azerice olsun..sırpça tamamlıyor zeljkonun sesini.. aynen yaa.a..ozellikle o niiiiije ljubav diye girdigi yer nakaratta....aman allahım....:pray: ayyynen! liberoyu dinledin mi?
Pixel 21 Haziran, 2012 gönderildi 21 Haziran, 2012 gönderildi özellikle sondaki "ljubavi ljubavi moja ljubavi" kısmına bitiyorum..bu şarkıda ses tonu çok etkileyici kesinlikle zaten mükemmel ve güçlü bi sesi var...kalın seslere bir zaafım var zaten.....zeljko bu konuda tam not alır benden evet çok güçlü ve tok bir sese sahip! zaten dikkat ettimde sırpça kadar yakışmıyor diğer diller , ingilizce olsun azerice olsun..sırpça tamamlıyor zeljkonun sesini.. aynen yaa.a..ozellikle o niiiiije ljubav diye girdigi yer nakaratta....aman allahım....:pray: ayyynen! liberoyu dinledin mi? zeljkonun dinlemedigim sarkısı yok ki ama en etkileyenlerden biri de dino merlin ile olan düeti supermen dir....hatta bu sitede ilk yarısmam da ..hatta bu sezonun ilk yarısması zaten o...supermen ile yarısmıstım....mükemmel otesi bir şarkı
NJLS 21 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 21 Haziran, 2012 gönderildi kesinlikle zaten mükemmel ve güçlü bi sesi var...kalın seslere bir zaafım var zaten.....zeljko bu konuda tam not alır benden evet çok güçlü ve tok bir sese sahip! zaten dikkat ettimde sırpça kadar yakışmıyor diğer diller , ingilizce olsun azerice olsun..sırpça tamamlıyor zeljkonun sesini.. aynen yaa.a..ozellikle o niiiiije ljubav diye girdigi yer nakaratta....aman allahım....:pray: ayyynen! liberoyu dinledin mi? zeljkonun dinlemedigim sarkısı yok ki ama en etkileyenlerden biri de dino merlin ile olan düeti supermen dir....hatta bu sitede ilk yarısmam da ..hatta bu sezonun ilk yarısması zaten o...supermen ile yarısmıstım....mükemmel otesi bir şarkı vay be sitede hiç zeljko seven yoktur diye düşünmeye başlamıştım yalnız değilim yaşasııııııın
Pixel 21 Haziran, 2012 gönderildi 21 Haziran, 2012 gönderildi evet çok güçlü ve tok bir sese sahip! zaten dikkat ettimde sırpça kadar yakışmıyor diğer diller , ingilizce olsun azerice olsun..sırpça tamamlıyor zeljkonun sesini.. aynen yaa.a..ozellikle o niiiiije ljubav diye girdigi yer nakaratta....aman allahım....:pray: ayyynen! liberoyu dinledin mi? zeljkonun dinlemedigim sarkısı yok ki ama en etkileyenlerden biri de dino merlin ile olan düeti supermen dir....hatta bu sitede ilk yarısmam da ..hatta bu sezonun ilk yarısması zaten o...supermen ile yarısmıstım....mükemmel otesi bir şarkı vay be sitede hiç zeljko seven yoktur diye düşünmeye başlamıştım yalnız değilim yaşasııııııın iyi artık:D ben bir senedir eurovisionu nasıl bekledim bi bilsen...zeljko yarısacak tekrar diye...bestelerini tekrar yollar inşallah....
NJLS 21 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 21 Haziran, 2012 gönderildi aynen yaa.a..ozellikle o niiiiije ljubav diye girdigi yer nakaratta....aman allahım....:pray: ayyynen! liberoyu dinledin mi? zeljkonun dinlemedigim sarkısı yok ki ama en etkileyenlerden biri de dino merlin ile olan düeti supermen dir....hatta bu sitede ilk yarısmam da ..hatta bu sezonun ilk yarısması zaten o...supermen ile yarısmıstım....mükemmel otesi bir şarkı vay be sitede hiç zeljko seven yoktur diye düşünmeye başlamıştım yalnız değilim yaşasııııııın iyi artık:D ben bir senedir eurovisionu nasıl bekledim bi bilsen...zeljko yarısacak tekrar diye...bestelerini tekrar yollar inşallah.... yeniden katılmasınıda çok isterim ama katılmaz laf ağızdan bikere çıktı yani zeljko bu ! twitterda konuşmaya bile başladı bizimle retweet olayını aştık zeljkoyla
Pixel 21 Haziran, 2012 gönderildi 21 Haziran, 2012 gönderildi ayyynen! liberoyu dinledin mi? zeljkonun dinlemedigim sarkısı yok ki ama en etkileyenlerden biri de dino merlin ile olan düeti supermen dir....hatta bu sitede ilk yarısmam da ..hatta bu sezonun ilk yarısması zaten o...supermen ile yarısmıstım....mükemmel otesi bir şarkı vay be sitede hiç zeljko seven yoktur diye düşünmeye başlamıştım yalnız değilim yaşasııııııın iyi artık:D ben bir senedir eurovisionu nasıl bekledim bi bilsen...zeljko yarısacak tekrar diye...bestelerini tekrar yollar inşallah.... yeniden katılmasınıda çok isterim ama katılmaz laf ağızdan bikere çıktı yani zeljko bu ! twitterda konuşmaya bile başladı bizimle retweet olayını aştık zeljkoyla oha süper ya...ben de katılayım en kısa zamanda .D
NJLS 21 Haziran, 2012 gönderildi Yazar 21 Haziran, 2012 gönderildi zeljkonun dinlemedigim sarkısı yok ki ama en etkileyenlerden biri de dino merlin ile olan düeti supermen dir....hatta bu sitede ilk yarısmam da ..hatta bu sezonun ilk yarısması zaten o...supermen ile yarısmıstım....mükemmel otesi bir şarkı vay be sitede hiç zeljko seven yoktur diye düşünmeye başlamıştım yalnız değilim yaşasııııııın iyi artık:D ben bir senedir eurovisionu nasıl bekledim bi bilsen...zeljko yarısacak tekrar diye...bestelerini tekrar yollar inşallah.... yeniden katılmasınıda çok isterim ama katılmaz laf ağızdan bikere çıktı yani zeljko bu ! twitterda konuşmaya bile başladı bizimle retweet olayını aştık zeljkoyla oha süper ya...ben de katılayım en kısa zamanda .D Gel 11.kişi olarak katılırsın aramıza ) yalnız kötü haber 10 kızız :siritma::siritma::siritma:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap