İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Madonna yarın hangi ara çıkacak acaba. Tüm şarkılar sahnelendikten sonra mı?

• Beğendim 1
gönderildi
Bahadir27, 3 saat önce yazdı:

Madonna yarın hangi ara çıkacak acaba. Tüm şarkılar sahnelendikten sonra mı?

Oylama bittikten sonraki ara şovlar sırasında çıkar muhtemelen. Yarışmanın en çok share aldığı yeri oylama kısmı çünkü. Sonra da oylamaya geçerler diye düşünüyorum.

• Beğendim 1
gönderildi
YasminTheDios, 1 saat önce yazdı:

Oylamaya geçmeden önce mükemmel bir Eleni Foureira şov sizi bekliyo 😍👅

gerçekse, her elinde hıyarı olana tuzlukla koşturmaz benim bildiğim eğer yenilmemişse starlar. :anlatabildimmi:cnm kesin israil diye gidiyordur oraya. kapitalizm başkenti yıldızım parlasın falan filan, yenilen pehlivanın güreşi misali, :neistiyosun:ben hiç baltık ülkelerinden birincilere ya da balkan ülkelerinden birinci olmuş bir ülkeye popülerlik adına birilerinin çıktığını görmedim yerseniz. .) :tabitabi:hiç birinci olmuş sertab ı başka bir ülkede düzenlenen eurovision sahnesinde kraldan kralcılıklı şarkılarını söylediğini görmedim.:ahaha:

• Beğendim 2
gönderildi

Zara mağazasında full esc, mf ve mgp şarkıları çaldılar bugün. Erevizyon heyecanı yaşatma işinin İspanyol mağazasına kalması koydu.

• Benimle Evlen 1
gönderildi

Mr. Unicorn mu çaldı yuh artık :felaketguzel:

• Beğendim 1
gönderildi

Türkiye'de de Eurovision heyecanı gayet güzel yaşatılıyor bence :nasilcikiyorum:

• Beğendim 1
  • Yarıldım 1
gönderildi

Chris Medina, Ace Wilder falan çaldılar. 2016 esc şarkıları, klasikler falan da çalıyodu.

• Beğendim 1
  • Benimle Evlen 1
gönderildi

http://esctracker.com/

Her sene takip ederim burayı, halk oylaması sonuçları için kısmen bilgi verebilir bizlere.

Bu seneki şarkıların iTunes listelerindeki durumu. Başı İsviçre, Azerbaycan, Norveç, Hollanda ve İsveç çekiyor.

• Beğendim 2
gönderildi

Şarap gibi kadınsın valla her sene güzelleşiyosun Yaso :felaketguzel:

Favorimizin aynı olduğu bir sene, ay keşke beraber izleyeydik senle bu sene de yarışmayı.

gönderildi
YasminTheDios, 3 dakika önce yazdı:

Bu yıl finali ben sunuyorum

:neee:

gönderildi

Belarus dün gece yanlışlıkla gerçek jüri oylarını açıklamış. Bu yüzden galiba jüri oyları için Belarus'a bağlanılmayabilir deniyor. Belarus'un puanları rastgele dağılatacakmış ama nasıl olacak onu bilmiyorum.

• NE 1
gönderildi
Tolga, 2 dakika önce yazdı:

Belarus dün gece yanlışlıkla gerçek jüri oylarını açıklamış. Bu yüzden galiba jüri oyları için Belarus'a bağlanılmayacakmış. Belarus'un puanları rastgele dağılatacakmış ama nasıl olacak onu bilmiyorum.

İyice saçmaladılar...

• Beğendim 1
gönderildi

:tovbeyarabbi:

Rastgele dağıtmak falan olmaz da, sadece halk oylarını esas alırlar muhtemelen.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...