Bahadir27 17 Mayıs, 2019 gönderildi 17 Mayıs, 2019 gönderildi Madonna yarın hangi ara çıkacak acaba. Tüm şarkılar sahnelendikten sonra mı? 1
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi Bahadir27, 3 saat önce yazdı: Madonna yarın hangi ara çıkacak acaba. Tüm şarkılar sahnelendikten sonra mı? Oylama bittikten sonraki ara şovlar sırasında çıkar muhtemelen. Yarışmanın en çok share aldığı yeri oylama kısmı çünkü. Sonra da oylamaya geçerler diye düşünüyorum. 1
Madigullüm 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi YasminTheDios, 1 saat önce yazdı: Oylamaya geçmeden önce mükemmel bir Eleni Foureira şov sizi bekliyo gerçekse, her elinde hıyarı olana tuzlukla koşturmaz benim bildiğim eğer yenilmemişse starlar. cnm kesin israil diye gidiyordur oraya. kapitalizm başkenti yıldızım parlasın falan filan, yenilen pehlivanın güreşi misali, ben hiç baltık ülkelerinden birincilere ya da balkan ülkelerinden birinci olmuş bir ülkeye popülerlik adına birilerinin çıktığını görmedim yerseniz. .) hiç birinci olmuş sertab ı başka bir ülkede düzenlenen eurovision sahnesinde kraldan kralcılıklı şarkılarını söylediğini görmedim. 2
Züreyfa 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Zara mağazasında full esc, mf ve mgp şarkıları çaldılar bugün. Erevizyon heyecanı yaşatma işinin İspanyol mağazasına kalması koydu. 1
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi Türkiye'de de Eurovision heyecanı gayet güzel yaşatılıyor bence 1 1
Züreyfa 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Chris Medina, Ace Wilder falan çaldılar. 2016 esc şarkıları, klasikler falan da çalıyodu. 1 1
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi http://esctracker.com/ Her sene takip ederim burayı, halk oylaması sonuçları için kısmen bilgi verebilir bizlere. Bu seneki şarkıların iTunes listelerindeki durumu. Başı İsviçre, Azerbaycan, Norveç, Hollanda ve İsveç çekiyor. 2
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi Şarap gibi kadınsın valla her sene güzelleşiyosun Yaso Favorimizin aynı olduğu bir sene, ay keşke beraber izleyeydik senle bu sene de yarışmayı.
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi YasminTheDios, 3 dakika önce yazdı: Bu yıl finali ben sunuyorum
Tolga 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Belarus dün gece yanlışlıkla gerçek jüri oylarını açıklamış. Bu yüzden galiba jüri oyları için Belarus'a bağlanılmayabilir deniyor. Belarus'un puanları rastgele dağılatacakmış ama nasıl olacak onu bilmiyorum. 1
Bahadir27 18 Mayıs, 2019 gönderildi 18 Mayıs, 2019 gönderildi Tolga, 2 dakika önce yazdı: Belarus dün gece yanlışlıkla gerçek jüri oylarını açıklamış. Bu yüzden galiba jüri oyları için Belarus'a bağlanılmayacakmış. Belarus'un puanları rastgele dağılatacakmış ama nasıl olacak onu bilmiyorum. İyice saçmaladılar... 1
Uğur 18 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 18 Mayıs, 2019 gönderildi Rastgele dağıtmak falan olmaz da, sadece halk oylarını esas alırlar muhtemelen. 2
Pinlenen İletiler
Uğur, yazdı :
4 Etkileşim
Bu post'a git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap