Tolga 18 Nisan, 2019 gönderildi 18 Nisan, 2019 gönderildi OGAE | Hollanda'nın oyları ; İsviçre İtalya İsveç Norveç Belçika Azerbaycan Rusya Yunanistan Estonya İspanya 2
Reyiz 1 Mayıs, 2019 gönderildi 1 Mayıs, 2019 gönderildi Birinci olma olasılığı çok yüksek ama belki sahne performansıyla Belçikanın yaşadıklarını yaşayabilir.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1
Melih 7 Mayıs, 2019 gönderildi 7 Mayıs, 2019 gönderildi Umarım Bütün Performans OturmuyordurTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1
Tolga 7 Mayıs, 2019 gönderildi 7 Mayıs, 2019 gönderildi Baştan sona kadar oturuyor gibi. Açıkçası ayaklı bir mikrofonla şarkıyı söylemesini bekliyordum ama yine de piyano güzel düşünülmüş. 2
Züreyfa 12 Mayıs, 2019 gönderildi 12 Mayıs, 2019 gönderildi O beceriksiz sahne direktörüyle çalışırlarsa, sonuç bu olur. Gerçekten kötü duruyor sahneleme. Teknik aksaklıklardan dolayı basına kapalı bir prova daha gerçekleştirdiler. Umarım çözmüşlerdir sorunlarının bir kısmını. 1
Canreyhan 13 Mayıs, 2019 gönderildi 13 Mayıs, 2019 gönderildi E bunun sahnesi kotu italya provada rezildi kibris da ayni sekilde isvicre de pek iyi degil kim kazanacak? isvec ve rusya mi? malta diyecegim de vermezler maltaya 1
Züreyfa 13 Mayıs, 2019 gönderildi 13 Mayıs, 2019 gönderildi Rusya'nın sahnelemesi, Malta'nın ise performansı o kadar iyi değil gibi. Geçen sene de kimse Netta'nın sahnelemesini beğenmemişti ama kazandı. Kazanamaz demek için erken, yarı final performansını görmek lazım. 1
Tolga 13 Mayıs, 2019 gönderildi 13 Mayıs, 2019 gönderildi Diğer ülkelere bakınca hala Hollanda'yı 1.lik için en iddialı ülke olarak görüyorum. Yalnız piyanoyu değiştirmeliler. 1
perfavore 13 Mayıs, 2019 gönderildi 13 Mayıs, 2019 gönderildi farklı bir duygu veriyor bu şarkı, ingilizce bilen bilmeyen herkes hisseder diye düşünüyorum. bence kazanmaya aday bir şarkı azerbaycan ile aralarında gidip geliyorum. 1
Görkem 14 Mayıs, 2019 gönderildi 14 Mayıs, 2019 gönderildi Bi grand piano koyamamışlar mı sahneye? İrite edici duruyor şu anki piyano, oyuncak gibi. 1
Uğur 14 Mayıs, 2019 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2019 gönderildi Bu şarkıyı ayakta da okusa sonuç benzer olacağından o kısma hiç takılmıyorum. Fakat şarkının sonlarına doğru o alkışlı kısımda piyanonun başından kalkıp, podyumda seyirciler arasında alkış tutturması hoş olabilirdi. Şarkı gerçekten çok iyi ve bu sahnelemesiyle de kazanmayı hak ediyor bence. Canlı performanslarını "çok duygusuz" diye eleştirmiştim geçen aylarda, belli ki üzerine çalışmış. O duyguyu bana geçirebildi gibi.
Pinlenen İletiler
Züreyfa, yazdı :
Hollanda 2019 Türkçe Çeviri
Bu mesajı Uğur pinledi.2 Etkileşim
Bu post'a git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap