İçeriğe atla

Hollanda 2019 : Duncan Laurence - Arcade

Hollanda 2019 : Duncan Laurence - Arcade  

19 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

OGAE | Hollanda'nın oyları ;

:12: :Switzerland: İsviçre

:10: :Italy: İtalya

:8: :Sweden: İsveç

:7: :Norway: Norveç

:6: :Belgium: Belçika

:5: :Azerbaijan: Azerbaycan

:4: :Russia: Rusya

:3: :Greece: Yunanistan

:2: :Estonia: Estonya

:1: :Spain: İspanya

• Beğendim 2
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Birinci olma olasılığı çok yüksek ama belki sahne performansıyla Belçikanın yaşadıklarını yaşayabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
gönderildi

Umarım Bütün Performans Oturmuyordur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
gönderildi

Baştan sona kadar oturuyor gibi. Açıkçası ayaklı bir mikrofonla şarkıyı söylemesini bekliyordum ama yine de piyano güzel düşünülmüş.

• Beğendim 2
gönderildi

O beceriksiz sahne direktörüyle çalışırlarsa, sonuç bu olur. Gerçekten kötü duruyor sahneleme. Teknik aksaklıklardan dolayı basına kapalı bir prova daha gerçekleştirdiler. Umarım çözmüşlerdir sorunlarının bir kısmını.

• Beğendim 1
gönderildi

E bunun sahnesi kotu

italya provada rezildi

kibris da ayni sekilde

isvicre de pek iyi degil

kim kazanacak?

isvec ve rusya mi?

malta diyecegim de vermezler maltaya

• Beğendim 1
gönderildi

Rusya'nın sahnelemesi, Malta'nın ise performansı o kadar iyi değil gibi. Geçen sene de kimse Netta'nın sahnelemesini beğenmemişti ama kazandı. Kazanamaz demek için erken, yarı final performansını görmek lazım.

• Beğendim 1
gönderildi

Diğer ülkelere bakınca hala Hollanda'yı 1.lik için en iddialı ülke olarak görüyorum. Yalnız piyanoyu değiştirmeliler.

• Teşekkürler 1
gönderildi

farklı bir duygu veriyor bu şarkı, ingilizce bilen bilmeyen herkes hisseder diye düşünüyorum. bence kazanmaya aday bir şarkı azerbaycan ile aralarında gidip geliyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

Bi grand piano koyamamışlar mı sahneye? İrite edici duruyor şu anki piyano, oyuncak gibi. 

• Beğendim 1
gönderildi

Bu şarkıyı ayakta da okusa sonuç benzer olacağından o kısma hiç takılmıyorum. Fakat şarkının sonlarına doğru o alkışlı kısımda piyanonun başından kalkıp, podyumda seyirciler arasında alkış tutturması hoş olabilirdi.

Şarkı gerçekten çok iyi ve bu sahnelemesiyle de kazanmayı hak ediyor bence. Canlı performanslarını "çok duygusuz" diye eleştirmiştim geçen aylarda, belli ki üzerine çalışmış. O duyguyu bana geçirebildi gibi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...