İçeriğe atla

Almanya 2019 : Sisters - Sister  

5 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ne kısa boyları varmış bunları öyle. "Biz cüceleri temsil için geldik, yaşasın eşitlik." falan desinler de, sonuncu olmasınlar bari.

• Yarıldım 1
gönderildi

Güzel bir şarkı... Kızlarda güzel... İlk 10'a girerler diye ümid ediyorum. Hatta jüriden gelen oylara göre ilk 5 bile sürpriz olmaz.

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Yarışma öncesi neden bu kadar gömdüler bu kızları anlamadım. Fena değillerdi bence...

• Beğendim 1
gönderildi

Ben beğenmedim performanslarını. Ses uyumları sıfır birbirleriyle.

gönderildi

Ulusal finalde kullandıkları döner platformu niye kullanmadılar hala anlamıyorum.

• Beğendim 1
gönderildi

0 nedir be o kadar da köt değiller 

yazıklar olsun

• Beğendim 3
gönderildi

0 çekmelerine şaşırmadım.

• Beğendim 1
gönderildi

Halkta 0 alınca hafiften tebessüm ettim sonra da üzüldüm. Sevdiğim bir şarkıydı ama sahneyi değiştirerek hata ettiler.

• Beğendim 1
gönderildi
Züreyfa, 22.02.2019 - 23:24 yazdı:

Sisters - Sister: Bu şarkı ulusal finalde yoktu. "Çok güzel bir şarkı bulduk, dayanamadık." diyerek, sonradan eklediler. Şaka yapmıyorum haa, bunun çok güzel olması gerekiyor. ESC için oldukça sıradan bir 24. olma şarkısı hissim.

Ben dedim ama dinlemedi Almanlar.

• Beğendim 1
  • Teşekkürler 1
gönderildi

Almanya'da bu yıl yarışmayı 8.8 milyon kişi izledi. Bu sayı, geçtiğimiz yıl 7.5 milyondu.

Almanlar oylamasına katılmadıkları ilk yarı finali 400 bin, oylamaya katıldıkları ikinci yarı finali ise 680 bin seyirci ile kapattı.

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...