İçeriğe atla

Azerbaycan 2019 : Chingiz - Truth  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Seneye bizim bestecilere yaptırsalar şarkılarını bari. Bizimkiler en azından finale çıkaracak bir şeyler yapar. Hem biz de kendi şarkımız gibi hayal ederiz :cokkomik:

• Beğendim 4
gönderildi
Seneye bizim bestecilere yaptırsalar şarkılarını bari. Bizimkiler en azından finale çıkaracak bir şeyler yapar. Hem biz de kendi şarkımız gibi hayal ederiz :cokkomik:

Reklam yapıp türk oyu toplarlar fena mı, bi düşünsünler :dusunuyorum:

• Beğendim 4
gönderildi

Bu sene yarı finalde elenmelerinden sonra bu sefer işi baya ciddiye alarak katılacaklar. Aliyev'lerin kızları Eurovision'un dikkatli takipçilerindendi yanlış hatırlamıyorsam. Seneye ilk 5'te yer alacak bir şarkı gönderebilirler bence.

• Beğendim 3
gönderildi

Avrupa oyunlarını düzenlediklerinden beri bir isteksizler. Herhalde bir organizasyonla daha uğraşmak istemiyorlar. Çok iyi bir şey beklemiyorum maalesef seneye de.

• Beğendim 3
gönderildi

2013'teki 2.likten sonra giderek yarışmadaki etkinlikleri azaldı. Sürekli derece yapan Azerbaycan 2013'ten beri başarısız sonuçlar alıyor. Bu seneki sonuçtan sonra gelecek yıl belki daha özenli bir çalışmayla daha iddialı bir şarkıyla gelebilirler.

• Beğendim 4
  • 3 ay sonra...
gönderildi

Azerbaycan İsrail'deki yarışmaya katılacağını resmi olarak onayladı.

• Beğendim 1
  • Çıldırtma Beni 1
gönderildi

Şarkıyı kime yaptıracaklar peki? Yunana mı, İsveçlilere mi?

• Çıldırtma Beni 1
  • Yarıldım 1
gönderildi

Bi kere de Türkiye'ye yaptırsalar ya :merasim:

• Beğendim 1
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Biz yazalım bir şarkı, yollayalım. İsimlerimizi Ugur Ceylansson ve Semih Senmou şeklinde yazarsak seçebilirler bence.

• Beynimi Yaktın 1
  • Yarıldım 1
  • 4 ay sonra...
gönderildi

Infe azerbaycanin haberine göre Chingiz Mustafayev temsilci olarak seçilmiş 

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...