İçeriğe atla

Ermenistan 2019 : Srbuk - Walking Out

Ermenistan 2019 : Srbuk - Walking Out  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ohhh amma iyi oldu ama elenmeleri :hahay:

• Beğendim 1
  • Yarıldım 1
gönderildi

Artık davullu zurnalı şarkı yollamanın vaktinin geldiğini anlarlar umarım seneye.

• Beğendim 1
gönderildi

Ermenistani bilemedim bu yari finalden sadece.Danimarka yerine cikar diyordum.

gerci Danimarka da bence komsulari sayesinde cikti.

uzuldum bu Sabihaya ben ya.Danimarkadan iyiydi

• Beğendim 3
gönderildi
Alıntı

Artık davullu zurnalı şarkı yollamanın vaktinin geldiğini anlarlar umarım seneye.

Etnik nüanslar iyi oluyor ama her sene kullanılması bir noktadan sonra sıkıyor. 2003 sonrasıda bizim her şarkıya darbuka koyma huyumuz başlamıştı. 

• Beğendim 2
gönderildi
YasminTheDios, 4 dakika önce yazdı:

Fakat ermenistanın elenen en iyi şarkısı

Sümüklü mendilin en iyi çöp olması gibi bir şey bu. Çok da büyük bir başarı değil bence.

kamiiiiiiiiiiiiiiiiiii kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Yarıldım 1
gönderildi

Sahnelemesi, kamera açıları, performansı ve ilk sırada çıkması bir araya gelince sonucuna şaşırmadım ama finalde görmek isterdim yine de Ermenistan'ı çünkü şarkıyı seviyorum. Keşke klipteki gibi bir sahneleme yapsalarmış. 

• Beğendim 2
gönderildi
Bahadir27, 9 dakika önce yazdı:

Etnik nüanslar iyi oluyor ama her sene kullanılması bir noktadan sonra sıkıyor. 2003 sonrasıda bizim her şarkıya darbuka koyma huyumuz başlamıştı. 

Ermenistan bayadır davullu zurnalı şarkı yollamıyor ama. En sonuncusu 2009 herhalde? 2017'deki ablanın şarkısını ben davullu zurnalı saymıyorum zaten.

Şöyle ikinci bir "Qele Qele" gelse, bence özlendi.

• Beğendim 3
gönderildi
YasminTheDios, 4 dakika önce yazdı:

Bu arada arena bi ara boş gözüktü.

:aynen:

Telegram'da yazmıştım bunu performans sırasında. Sanırım prova görüntülerinden kullandılar nedense.

Ermenistan 2010 finalinde de yarı finalden görüntüler kullanmıştı, final öncesi testi kırıldı diye. 

Bu sefer ne oldu ki?

• Beğendim 1
gönderildi

Teknik aksaklıkları yansıtmamak için prova görüntüleri kullanıldı demişler, ne kadar doğru bilmiyorum.

• Beğendim 2
gönderildi

Yasmin katılıyorum sana. Ne olduysa o an o şekilde yansımalı ekrana. Bir de ben şu 2-3 senedir şarkılarda aşırıya kaçan efektleri hiç sevmiyorum, dediğin gibi klip mi bu?

• Beğendim 1
gönderildi

Bazı ülkelerde güzel duruyor o efektler ama her ülkeye yapmak zorundaymışlar gibi neredeyse her ülkeye yapıyorlar. Bazı ülkelerde çok gereksiz duruyor.

• Beğendim 2
gönderildi
Rapture, 20 dakika önce yazdı:

Teknik aksaklıkları yansıtmamak için prova görüntüleri kullanıldı demişler, ne kadar doğru bilmiyorum.

Teknik arıza var ise Ermenistan'ın 2. kez sahneye çıkması gerekirdi ama çıkarmadılar. Bu kabul edilemez! Resmen Ermenistan'ın hakkı yenmiş. Yazıklar olsun...

• Beğendim 1
  • Yarıldım 1
gönderildi

O boş koltuklar ondan mıydı? Yapımdan kaynaklı bir aksaklık olsaydı, yeniden performans hakkı tanınırdı herhalde.

• Beğendim 2
gönderildi
Züreyfa, Şimdi yazdı:

O boş koltuklar ondan mıydı? Yapımdan kaynaklı bir aksaklık olsaydı, yeniden performans hakkı tanınırdı herhalde.

Yok yok hakkı yenmiş işte :)

• Beğendim 1
  • Yarıldım 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...