İçeriğe atla

Ermenistan 2019 : Srbuk - Walking Out

Ermenistan 2019 : Srbuk - Walking Out  

6 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bence elenecek Ermenistan. Bazen sadece ses ve şarkı yetmeyebiliyor. Sahne çok boş geldi bana. 

gönderildi

Jüri provası sırasında ilk defa canlı performans sorunu yaşadı. Kulaklıklarını göstermiş prova sırasında ama yanılmıyorsam performansını tekrarlamadı.

• Beğendim 1
gönderildi
Züreyfa, 1 dakika önce yazdı:

Kulaklıklarını göstermiş prova sırasında

Bu kaçıncı kardeşim :napiyosunuzya:

Aynı sorunu Iveta da yaşamış, sonunda kulaklığı fırlatıp okumuştu.

• Beğendim 1
gönderildi

Srbuk kulaklık problemini Madrid'deki konserde de yaşamıştı. Kenara bakıp kulaklığa ses gelmiyor diye işaret edip kızmıştı.

• Beğendim 1
gönderildi

Performansını tekrarlamadı ama bildiğim kadarıyla. Zayıf performansına bahane de olabilir, bilemedim.

• Beğendim 1
gönderildi

Sade bir sahnesi vardı. Fazla şov ve görsellik yoktu. Fakat ses olarak performansı çok iyiydi bence. Finale kalacaktır.

gönderildi

Elenir bu, çıkarsa sırf Ermenistan diye çıkmış olur bence. Hiç beğenmedim performansını.

• Beğendim 2
gönderildi
Uğur, Şimdi yazdı:

Elenir bu, çıkarsa sırf Ermenistan diye çıkmış olur bence. Hiç beğenmedim performansını.

Kız sahne şovuna bile gerek duymamış. Vokal desteğide fazla yoktu. Bence gayet iyiydi performansı. Şarkıda en azından bu 18 şarkı içerisinde ilk 10'a girmeyi hak ediyor bence...

• Beğendim 2
  • Beynimi Yaktın 1
gönderildi

Tek kelime ile skandal. Eurovision benim için bitmiştir. Daha da gelmem.

• Beğendim 2
  • Yarıldım 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...