Uğur Oluşturuldu: 26 Mayıs, 2012 Oluşturuldu: 26 Mayıs, 2012 Eurovision Time yöneticleri ortak bir kararla bazı üyelere moderetörlük görevleri vermeyi uygun gördü. Sitemizin yeni moderatörleri aşağıda listelenmiştir. Görevlerinizde başarılar diliyoruz. Site Kurucuları Cem Boran Ugur VIP Üye Semih Genel Moderatör Onur berKylie Eurovision Moderatörü Tilbage Soner berKylie ETSC Moderatörü Onur TŞY Moderatörü Eren Magazin & Fan Klüpler Moderatörü Musty Astroloji & Parapsikoloji Moderatörü Boran Yukarıda isimleri verilen üyeler bağlı bulundukları kategorilerde görevlidir.
Mustafa 26 Mayıs, 2012 gönderildi 26 Mayıs, 2012 gönderildi Eurovision Time yöneticleri çok teşekkürler Magazin & Fan Klüpler Moderatörü olarak görevlendirdiğiniz için 1
Züreyfa 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor
Guest Soner 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor Yoo benim de adım yazıyor
cr7 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi ne değişti anlamadım ama şu oy vermeyen sorumsuz ülkeler yerine burda sürekli aksatmadan oylarını gönderen üyelere ülke tahsis etseniz sanki iyi olurdu.
Ulaş 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor Yoo benim de adım yazıyor Senin kullanıcı adın, adın zaten. 1
Guest Soner 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor Yoo benim de adım yazıyor Senin kullanıcı adın, adın zaten. )))))))))))))))))))))))
Züreyfa 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi Buralarda bi yerlerde görevlendirme neye göre yapıldı sorusu var idi sanki? Aman Tanrım! Yönetim hâlkî susturuyor.
Uğur 27 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor Ben _bittersweet_'i özledim de o yüzden. Huldra1 yazmak içimden gelmedi.
Züreyfa 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor Ben _bittersweet_'i özledim de o yüzden. Huldra1 yazmak içimden gelmedi. Belki ben kimliğimi gizliyorum. Belki peşimde insanlar var. Belki CIA adımı açıklamamı yasakladı? 1
Uğur 27 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor Ben _bittersweet_'i özledim de o yüzden. Huldra1 yazmak içimden gelmedi. Belki ben kimliğimi gizliyorum. Belki peşimde insanlar var. Belki CIA adımı açıklamamı yasakladı? Senin secereni çıkarırım şimdi burda yapma bunu.
Züreyfa 27 Mayıs, 2012 gönderildi 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor Ben _bittersweet_'i özledim de o yüzden. Huldra1 yazmak içimden gelmedi. Belki ben kimliğimi gizliyorum. Belki peşimde insanlar var. Belki CIA adımı açıklamamı yasakladı? Senin secereni çıkarırım şimdi burda yapma bunu. Bence cesaret edemezsin, kimin daha çok söyleyeceği var belli 1
Uğur 27 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 27 Mayıs, 2012 gönderildi YAY! En sevdiğim yetkiyi aldım yalnız herkesin nicki benim adım yazıyor Ben _bittersweet_'i özledim de o yüzden. Huldra1 yazmak içimden gelmedi. Belki ben kimliğimi gizliyorum. Belki peşimde insanlar var. Belki CIA adımı açıklamamı yasakladı? Senin secereni çıkarırım şimdi burda yapma bunu. Bence cesaret edemezsin, kimin daha çok söyleyeceği var belli Pislik.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap