Uğur 10 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 10 Mayıs, 2018 gönderildi 2. Yarı Final : Norveç İsveç Danimarka Macaristan Ukrayna Moldova Hollanda Avustralya Sırbistan Malta Sürpriz elenme için -listemden- Avustralya ya da Hollanda'yı düşünüyorum. Sürpriz final için -listem dışı- Rusya ya da Romanya'yı bekliyorum. 9/10 :azginim: 3
Uğur 10 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 10 Mayıs, 2018 gönderildi Ulu Züreyfa Büyük Birinci Yarı Final Kutlu Finalistleri Şanlı Tahminleri; Avustralya* Danimarka* Hollanda* İsveç* Macaristan* Moldova* Norveç* Polonya Romanya Ukrayna* 8/10 Birinci yarı finalin en çok bilen ismi Reyiz Bets'in ikinci yarı final tahminleri : Norway* Sweden* Denmark* Australia* Moldova* Poland Latvia Ukraine* Hungary* Netherlands* 8/10 2. Yarı Final Tahminlerim: İsveç* Norveç* Danimarka* Ukrayna* Avustralya* Hollanda* Macaristan* Rusya Moldova* Sırbistan* Yalnız son 3 ülkeden birisi yerine Romanya da çıkabilir. 9/10 2. Yarı Final iBet tahminleri: Norveç* İsveç* Avustralya* Ukrayna* Danimarka* Macaristan* Hollanda* Moldova* Polonya Romanya Romanya yerine Letonya veya (çok düşük ihtimal) Rusya çıkabilir. 8/10 2. Yarı Final Tahminlerim ; Norveç* İsveç* Moldova* Ukrayna* Hollanda* Polonya Danimarka* Macaristan* Avustralya* Rusya Rusya'yı listeme koydum kıl payı çıkabileceğini düşünüyorum hala ama onun yerine Balkan oylarıyla Sırbistan ya da Romanya da çıkabilir. 8/10 2. Yarı Final Sabahı Tahminlerim (Karışık Sıralıdır) Finalistler Norveç* Danimarka* Moldova* Hollanda* Avustralya* Macaristan* İsveç* Polonya Ukrayna-* Malta- Tutturma tahminim: En az 9/10 8/10 Random Order The Netherlands* Ukraıne* Australıa* Slovenıa* Denmark* Moldova* Norway* Sweden* Montenegro Romanıa Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 8/10 Lizbon gözüyle @Fabien'in tahminleri: Norveç* Danimarka* Moldova* Hollanda * Avustralya * Malta İsveç * Ukrayna* Slovenya * Macaristan* 9/10 Benim Top 10 'um: 12 SWEDEN* 10 NORWAY* 8 AUSTRALIA * 7 DENMARK* 6 THE NETHERLANDS* 5 SERBIA * 4 LATVIA 3 UKRAINE* 2 RUSSIA 1 MALTA 7/10 Norvec*danimarka* isvec* malta ukrayna* moldova* macaristan* polonya avustralya* Letonya 7/10 Bu yarı finalde en çok bilen başta @Uğur (kendim) olmak üzere, @Fabien ve @Yiğit'i tebrik ediyorum efenim. :masallah: 4
Melih 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi İşte Divanın Final Top 10 Listesi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3
Tolga 12 Mayıs, 2018 gönderildi 12 Mayıs, 2018 gönderildi İlk 10 Tahmin Listem (Karışık) ; Estonya İsrail Kıbrıs Rum Kesimi Bulgaristan Norveç Litvanya İsveç Avustralya İrlanda Fransa 2
Madigullüm 12 Mayıs, 2018 gönderildi 12 Mayıs, 2018 gönderildi karışık ilk 10'um. israel estonia australia russia albania bulgaria ireland sweden czech republic france 3
Madigullüm 12 Mayıs, 2018 gönderildi 12 Mayıs, 2018 gönderildi Russia bana sorarsan, karaoke ya da instrumental hali güzel. :anlatbakalim:kullanışa gelir. çekemeyen varsa kuzey kutbuna çıksın dinlesin. :dusunuyorum:ayol görmediniz mi sahnede gacının halet-i rakımını..:oyle: 4
Uğur 12 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 12 Mayıs, 2018 gönderildi Ay ben de çok seviyorum da o şarkıyı :hihitabi: Finale kalamadı ki 3
Madigullüm 12 Mayıs, 2018 gönderildi 12 Mayıs, 2018 gönderildi Ay ben de çok seviyorum da o şarkıyı :hihitabi: Finale kalamadı ki ay inanmıyorum. çok üzüldüm şu an. a cidden şaka yapmıyorum. aaaaa:nededimben: 4
Mösyö 12 Mayıs, 2018 gönderildi 12 Mayıs, 2018 gönderildi Arkadaş tel aviv'den yeni geldi herhal, haberleri geç almış :yardin: 4
Madigullüm 12 Mayıs, 2018 gönderildi 12 Mayıs, 2018 gönderildi Arkadaş tel aviv'den yeni geldi herhal, haberleri geç almış :yardin: :ohmygod:yok ayol muayyeden çıkamadığım için tuvaletten yeni gelmiştim.:yardin: 4
Mustafa 12 Mayıs, 2018 gönderildi 12 Mayıs, 2018 gönderildi Top 10 Listem :12: :10: :8: :7: :6: :5: :4: :3: :2: :1: 4
Uğur 12 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 12 Mayıs, 2018 gönderildi Türkiye'de Eurovision üzerine ilk ve tek astrolojik tahminler yapan Dinçer Güner'in bu akşam için tahminleri : "> 3
Uğur 12 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 12 Mayıs, 2018 gönderildi Güner'in son yıllardaki astrolojik tahminleri: 2017: Portekiz 2016: Ukrayna 2015: İsveç Bu sene için "İsrail kazanır" açıklamasında bulunmuş astrolojik açıdan en şanslı ülkeymiş. :arapca: 2
Züreyfa 12 Mayıs, 2018 gönderildi 12 Mayıs, 2018 gönderildi Azerbaycan kesin finalde de demişti. Troliçe ile birlikte yok olsunlar lütfen. 2
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap