Bu beğenilen bir iletidir. Melih 9 Mayıs, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 9 Mayıs, 2018 gönderildi Valla geçen yarı finaldeki rezillikten sonra bunlar san marınoyu çıkarır Avustralyayı eler ahahaaha Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 5
Uğur 9 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 9 Mayıs, 2018 gönderildi 2. Yarı Final : Norveç İsveç Danimarka Macaristan Ukrayna Moldova Hollanda Avustralya Sırbistan Malta Sürpriz elenme için -listemden- Avustralya ya da Hollanda'yı düşünüyorum. Sürpriz final için -listem dışı- Rusya ya da Romanya'yı bekliyorum. 4
Reyiz 9 Mayıs, 2018 gönderildi 9 Mayıs, 2018 gönderildi Züreyfsson Poker ve Reyiz Bets'den farklı bir liste. 4
Bu beğenilen bir iletidir. Züreyfa 9 Mayıs, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 9 Mayıs, 2018 gönderildi "Rusya elenmez." dedi ama kendisi de listesine almamış. Benim gözümden hiçbir şey kaçmaz. :cinlerimgeldi: 6
Uğur 9 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 9 Mayıs, 2018 gönderildi "Rusya elenmez." dedi ama kendisi de listesine almamış. Benim gözümden hiçbir şey kaçmaz. :cinlerimgeldi: Şimdi Avustralya elenecek ama almak zorundayım neden çünkü jüriler yalıyor her sene :oylariniyolla: Malta'yı G:son kontenjanından almak zorundayım çünkü adamın elenmiş şarkısı yok :plan: Sırbistan'ın yerine alabilirdim Rusya'yı sadece belki :felfecir: Fakat Sırbistan'ın daha ağır basacağını düşünüyorum :dogru: Finalde bir hareketli balkan şarkısı olmalı: Moldova, bir de orta tempo balkan şarkısı olmalı kanaatindeyim. 4
Mösyö 9 Mayıs, 2018 gönderildi 9 Mayıs, 2018 gönderildi :felfecir: herkes felcefir mübarek herşeyi görüyor :duyusal: 4
Melih 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi İsrail Yada Kıbrıs Kazansın Final Top 26 Listemde 1 Israel 2 Cyprus Olucak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3
Melih 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi Uğur İlk Başından Beri Biliyordu Yarın Rusyanın Eleneceğini Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3
Yiğit 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi 2. Yarı Final Tahminlerim: İsveç Norveç Danimarka Ukrayna Avustralya Hollanda Macaristan Rusya Moldova Sırbistan Yalnız son 3 ülkeden birisi yerine Romanya da çıkabilir. 4
Rapture 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi 2. Yarı Final iBet tahminleri: Norveç İsveç Avustralya Ukrayna Danimarka Macaristan Hollanda Moldova Polonya Romanya Romanya yerine Letonya veya (çok düşük ihtimal) Rusya çıkabilir. 3
Tolga 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi 2. Yarı Final : Norveç İsveç Danimarka Macaristan Ukrayna Moldova Hollanda Avustralya Sırbistan Malta Sürpriz elenme için -listemden- Avustralya ya da Hollanda'yı düşünüyorum. Sürpriz final için -listem dışı- Rusya ya da Romanya'yı bekliyorum. Rusya nasıl olmaz bu liste de 2
Tolga 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi 2. Yarı Final Tahminlerim ; Norveç İsveç Moldova Ukrayna Hollanda Polonya Danimarka Macaristan Avustralya Rusya Rusya'yı listeme koydum kıl payı çıkabileceğini düşünüyorum hala ama onun yerine Balkan oylarıyla Sırbistan ya da Romanya da çıkabilir. 2
Mücahit 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi 2. Yarı Final Sabahı Tahminlerim (Karışık Sıralıdır) Finalistler Norveç Danimarka Moldova Hollanda Avustralya Macaristan İsveç Polonya Ukrayna- Malta- Elenenler; Letonya- Rusya- :San Marino: San Marino Gürcistan Slovenya Sırbistan Romanya Karadağ Not: "-" Koyduklarım kırmızı çizgimdir. Diğerleri kesinlik taşır. Ama yinede tutturduklarımı bu çizgileri görmeden sayacağım. Tutturma tahminim: En az 9/10 [*]Dipnot: Özür dilerim aşkım Umarım yanılırım 4
Madigullüm 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi rahim duvarı sahneli 62. Esc ye özel İsrail'in birinciliğiyle 62 cekicem hamdurillahi. Neler neler fışkıricek bas dügmeye bak gör sen. Ay final gecesinde Lilith fezinde... Tikeeeeeel 4
Melih 10 Mayıs, 2018 gönderildi 10 Mayıs, 2018 gönderildi Random Order The Netherlands Ukraıne Australıa Slovenıa Denmark Moldova Norway Sweden Montenegro Romanıa Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap