Tolga 7 Mayıs, 2018 gönderildi 7 Mayıs, 2018 gönderildi Tahminlerimi yarın akşam üstü paylaşacağım. 4
Bu beğenilen bir iletidir. Mösyö 7 Mayıs, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 7 Mayıs, 2018 gönderildi 1. yarı final için tahmin listemi hazırlıyorum ama o kadar zor ki :yapmaya: tahmin listesi yapmak çok zor ve anlamsız geliyor bana bu sene, özellikle 1.yf, ben izlemeyeceğim bile, o kadar dramı kaldıramam :imkandahilindedegil 5
Melih 7 Mayıs, 2018 gönderildi 7 Mayıs, 2018 gönderildi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3
Tolga 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Kafamdaki 9 ülke tamam ama son ülkeyi hala netleştiremedim. Çok zor gerçekten bu yarı final de tahmin yapmak. 2
Bu beğenilen bir iletidir. Züreyfa 8 Mayıs, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 8 Mayıs, 2018 gönderildi Züreyfa Büyük Birinci Yarı Final Finalistleri Şanlı Tahminleri; Avusturya Azerbaycan Belçika Bulgaristan Çek Cumhuriyeti Estonya İsrail İsviçre Kıbrıs Litvanya 5
Cem 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Benim Tahminlerim: İsrail Çek Cumhuriyeti Estonya Kıbrıs Bulgaristan Yunanistan Azerbaycan Litvanya İsviçre Ermenistan 4
Mücahit 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi 1. Yarı Final Sabahı Tahminlerim: (Karışık Sıralıdır) Finalistler; Estonya Bulgaristan Belçika İsrail Çek Cumhuriyeti Kıbrıs Avusturya Yunanistan İsviçre- Finlandiya- Elenecekler; Arnavutluk- Azerbaycan- Ermenistan Beyaz Rusya Litvanya Hırvatistan İrlanda İzlanda Makedonya Not: "-" Koyduklarım kırmızı çizgimdir. Diğerleri kesinlik taşır. Ama yinede tutturduklarımı bu çizgileri görmeden sayacağım. Tutturma tahminim: En az 8/10 4
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi 1. Yarı Final : Belçika Bulgaristan İsrail Çek Cumhuriyeti Estonya Yunanistan Kıbrıs Litvanya İsviçre Avusturya Sürpriz elenmeyi Belçika ya da Avusturya'dan bekliyorum. Böyle bir sürpriz olursa Azerbaycan çıkabilir gibi finale. Sürpriz final ihtimali için İrlanda ya da Hırvatistan diyorum. 4
Canreyhan 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Çıkmasını İstediklerim KIBRIS MAKEDONYA FİNLANDİYA ESTONYA BULGARİSTAN AZERBAYCAN İSRAİL İSVİÇRE ÇEK CUMHURİYETİ YUNANİSTAN Çıkacağını Düşündüklerim KIBRIS FİNLANDİYA ESTONYA BELÇİKA BULGARİSTAN LİTVANYA İSRAİL İSVİÇRE ÇEK CUMHURİYETİ YUNANİSTAN 3
Tolga 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi 1. Yarı Final Tahminlerim ; Estonya Kıbrıs Rum Kesimi İsrail Bulgaristan Çek Cumhuriyeti Yunanistan Avusturya Litvanya Belçika İsviçre Her ne kadar İsviçre için tüm yorumlarım da finale kalma ihtimalini düşük görüyorum demiş olsam da dünkü jüri provalarındaki performansı hoşuma gitti ve salondan da baya reaksiyon almış. Bu yüzden İsviçre'yi ekledim ama onun yerine Azerbaycan da çıkarsa hiç şaşırmam. 2
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi @Tolga senle tahminlerimiz aynı, ya batıcaz, ya çıkıcaz :hahay: 2
Tolga 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi @Tolga senle tahminlerimiz aynı, ya batıcaz, ya çıkıcaz :hahay:Yunanistan ya da Belçika'dan biri elenmez umarım 2
Canreyhan 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi ben finlandiyaya şans vermişim sizden farklı olarak 4
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi Sanırım genel kanı; Avusturya, Belçika, Finlandiya ve Azerbaycan için kırmızı çizgi yönünde :evet: 2
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap