Bu beğenilen bir iletidir. Mustafa Oluşturuldu: 17 Şubat, 2018 Bu beğenilen bir iletidir. Oluşturuldu: 17 Şubat, 2018 4. Yarı Final Adayları [TABLE=class: cms_table, width: 750, align: center] [TH=class: cms_table_headerSort cms_table_sortable cms_table_wikitable cms_table_jquery-tablesorter, bgcolor: #EAECF0]Sıra [TH=class: cms_table_headerSort cms_table_sortable cms_table_wikitable cms_table_jquery-tablesorter, bgcolor: #EAECF0]Şarkıcı [TH=class: cms_table_headerSort cms_table_sortable cms_table_wikitable cms_table_jquery-tablesorter, bgcolor: #EAECF0]Şarkı [TH=class: cms_table_headerSort cms_table_sortable cms_table_wikitable cms_table_jquery-tablesorter, bgcolor: #EAECF0]Yazarlar [TD]1[/TD] [TD]Murat Dalkılıç feat. Oğuzhan Koç[/TD] [TD]"Aşinayız''[/TD] [TD](Oğuzhan Koç)[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Sezen Aksu[/TD] [TD]"Manifesto''[/TD] [TD](Sezen Aksu, Şehrazat)[/TD] [TD]3[/TD] [TD]Aleyna Tilki[/TD] [TD]"Sen Olsan Bari''[/TD] [TD](Ersay Üner)[/TD] [TD]4[/TD] [TD]Mithat Can Özer[/TD] [TD]"Ateş Böceği"[/TD] [TD](Sezen Aksu)[/TD] [TD]5[/TD] [TD]Sertab Erener[/TD] [TD]"Olsun''[/TD] [TD](Can Bonomo, Emre Kula)[/TD] [TD]6[/TD] [TD]Ayşe Hatun Önal[/TD] [TD]"Olay''[/TD] [TD](Isra Gülümser, Ahmed Salah Hosny)[/TD] [TD]7[/TD] [TD]Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe[/TD] [TD]"Yine Sevebilirim''[/TD] [TD](Tuna Kiremitçi)[/TD] [/TABLE] Defne Samyeli'nin Sunumuyla 4. Yarı Final Eskişehir "Türkiye Müzik Festivali"ne hoşgeldiniz. Mekan Anadolu Üniversitesi BESYO Spor Salonu / Kapasite: 5000 Sahne Oylarınızı 7-6-5-4-3-2-1 şeklinde Mustafa'ya gönderebilirsiniz... Son Oylama 24 Şubat Cumartesi 20:00 dir. 5
Cem 17 Şubat, 2018 gönderildi 17 Şubat, 2018 gönderildi Oylarımı ilettim. Kazanması gereken açık ara belli. Ama elerseniz şaşırmam :allahbelaniversin: 3
Chatigo 17 Şubat, 2018 gönderildi 17 Şubat, 2018 gönderildi çüşşşşşşşşşşşşş en iyiler buraya doldurulmuşşşşş 4
Melih 18 Şubat, 2018 gönderildi 18 Şubat, 2018 gönderildi Ben burda 2 iyi şarkı görüyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 4
Uğur 19 Şubat, 2018 gönderildi 19 Şubat, 2018 gönderildi Mithat Can finale çıkmalı ama elersiniz, ikinci şansa bile kalmaz :agzinaedem: Kaliteniz belli çünkü :oyle: Ana oğulun aynı yarı finalde yarışması kötü olmuş bence :evet: Oylarımı gönderdim :hihitabi: 3
Mustafa 19 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 19 Şubat, 2018 gönderildi Oy verenler Cem Onuriçe Troliçe Mustafa Uğur Melih sinyorinambra 3
Mustafa 20 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 20 Şubat, 2018 gönderildi Oy verenler Cem Onuriçe Troliçe Mustafa Uğur Melih sinyorinambra Pınarella Afka @Züreyfa @elayz @JO BLACC @Aykut @Görkem @Canreyhan @CevatAslan @Yiğit @Phantosa @Illusion @Sino oylarınız bekleniyor. 2
elayz 21 Şubat, 2018 gönderildi 21 Şubat, 2018 gönderildi Çoookkk özür dilerim dün giremedim Yine gecikmeli oylarımı yolladım zor bir YF olmuş kıyım olacak üzücü olacak bu da :dogru: 3
Züreyfa 22 Şubat, 2018 gönderildi 22 Şubat, 2018 gönderildi Mustafa Björkman gerçekçi olsun ve MF ile paralel gitsin diye bütün iyi şarkıları son yarı finale toplamış. Bir tanesi harici beğendim ben buradaki şarkıları. 4
Mustafa 22 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 22 Şubat, 2018 gönderildi Ahhhaa Semih Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2
Mustafa 22 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 22 Şubat, 2018 gönderildi Oy verenler Cem Onuriçe Troliçe Mustafa Uğur Melih sinyorinambra Pınarella Afka elayz Aykut Züreyfa 2
Aykut 22 Şubat, 2018 gönderildi 22 Şubat, 2018 gönderildi Oy verenler Cem Onuriçe Troliçe Mustafa Uğur Melih sinyorinambra Pınarella Afka Züreyfa ben de göndermiştim :sayfa: 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap