İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

AİLE ARASINDA

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

Oyuncular

rOQ8g3.png

PUANLAR

Beyazperde: 4/5

IMDB: 8,1/10

Benim Puanım: 10/10

• Beğendim 2
gönderildi

Gülse Birsel'in her işinde toplumun modern ve geleneksel kesimlerini karşılaştırması biraz sıkmaya başlasa da, eğlenceli bir film olmuş. Filmde tatsız bir takım şakalar olsa da, şakalar diğer Türk filmlerine kıyasla oldukça iyi. Bu hafta itibariyle Cinemaximumlarda 9 liraya izlenebiliyormuş sanırım. Gidip izlemenizi tavsiye ederim.

• Beğendim 2
gönderildi

Oha 9 lira mı? Ben 24 verdim 1 ay önce :allahbelaniversin:

Son hafta izlemeli filmleri :mademoyle:

• Beğendim 2
gönderildi

Ben sinema gününde 11 liraya izledimdi. Bu arada Hepsiburada ya da benzer siteler üzerinden 15 tl altına bilet bulunuyor. Hiç gişelerden almayın bence sinema günü vs. yoksa.

• Beğendim 2
gönderildi
Hepsiburada ya da benzer siteler üzerinden 15 tl altına bilet bulunuyor.

Bunu ilk defa duydum, derhal incelensin :nedusunuyosun:

• Beğendim 2
gönderildi

çok beğenmiştim

Jet Sosyete Dizisinide merakla bekliyorum

• Beğendim 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...