Maliicious 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Yok canım Melodifestivalen de şuanki favorilerim David Lindgren ve Erik & Tone Damli ikilisi
Volkan 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Yok canım Melodifestivalen de şuanki favorilerim David Lindgren ve Erik & Tone Damli ikilisi püüüf Sean Banan kazanacak o zaman :'(
Yiğit 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Ben niye hiç duymadım bu Cascada'yı, hangi ara dünya starıydı? Many many years ago, when i was a little child :siritma: (Apricot Stone)
Canala 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Ben niye hiç duymadım bu Cascada'yı, hangi ara dünya starıydı? Many many years ago, when i was a little child :siritma: (Apricot Stone) Bu iyiydi
Bahadir27 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Aklima nedense what aboutla la la love geldi! Aynisi olacak bu pudradan yuzu gorunmeyen kiza!
Mustafa 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi [align=center]12 finalist şarkının yarıştığı Unser Song für Malmö adı ile yapılan Alman ulusal finalinde "Everytime We Touch" , "Evacuate the Dancefloor" gibi hit şarkıları olan, dünya çapında 20 milyon albüm satışı yakalayan ve Almanya dışında da tanınan Cascada (gerçek adı: Natalie Horler) "Glorious" şarkısı ile ülkesini temsil edecek. Juri, SMS ve Radyo oylamaları ile belirlenen finalin sonuçları ise şöyle: 30 puan | Cascada - Glorious 23 puan | LaBrassBanda - Nackert 17 puan | Söhne Mannheims - One Love 16 puan | Saint Lu - Craving 16 puan | Nica & Joe - Elevated 15 puan | Blitzkids mvt. - Heart On The Line 13 puan | Ben Ivory - The Righteous Ones 12 puan | Betty Dittrich - Lalala 12 puan | Finn Martin - Change 9 puan | Die Priester feat. Mojca Erdmann - Meerstern, sei gegrüßt 8 puan | Mobilée - Little Sister 3 puan | Mia Diekow - Lieblingslied[/align] [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hBwxJFGFdrU [/align]
Enes 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Ben niye hiç duymadım bu Cascada'yı, hangi ara dünya starıydı? Many many years ago, when i was a little child :siritma: (Apricot Stone) Bu iyiydi Mutlaka duymuşsundur bi yerlerde de isminden çıkaramıyosundur bence bi ara Fever şarkısı çalıyodu her yerde. Eurovision'a katıldığını şimdi öğrendim ve çok şaşırdım. Almanya bu sene de iyi bi derece alcak sanırım
TOLGAHAN 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Gecenin en iyi ses performansı ona aitti. playback yaptı Almanlar o yüzden istemiyor ya Ne playback'i iyi misin sen?
Volkan 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Gecenin en iyi ses performansı ona aitti. playback yaptı Almanlar o yüzden istemiyor ya Ne playback'i iyi misin sen? evet iyiyim playback yaptı
TOLGAHAN 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Gecenin en iyi ses performansı ona aitti. playback yaptı Almanlar o yüzden istemiyor ya Ne playback'i iyi misin sen? evet iyiyim playback yaptı Saçmalama Prova videosu bile paylaşıldı. Playback falan değil.
Gencay 17 Şubat, 2013 gönderildi 17 Şubat, 2013 gönderildi Fan balonu olmasını beklediğim bir isim. Ayrıca ulusal finalin en iyisi falan demişsiniz ama Mobilée'nin 'Little Sister' şarkısı bu şarkıdan kat kat iyiydi. Ayrıca Almanların halk oyları sonucunda Mobilée'nin hiç puan alamaması da şaşırttı beni. Açıklananlar arasında en iyilerinden biri, ona bir lafım yok ama daha açıklanacak 20 şarkı daha var. Sırf ünlü diye de ilk 10'a gireceğini düşünmüyorum. 2 yıl öncesine gelip bir düşünürseniz Blue'nun durumu fenaydı.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap