İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

69. Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu. Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri bu sabaha karşı Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gecede en iyi dizi seçilen ve en çok ödül kazanan… Continue reading "69. Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu"

The post 69. Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu appeared first on Eurovision Time - Eurovision Türkiye.

Devamı...

gönderildi

Sıkıcı geldi bana ödüller bu sene. İyice Trump'a giydirme törenine dönüştüler zaten. Colbert'i severim ama şakaları hep daha önceden duyduğumuz şakaların tekrarıydı. Dizileri pek iyi takip edemediğimi anladım izlerken. SNL'i sevsem de, fazla şişirdiler bence. Bunun dışında uzun zamandır "İzlesem mi?" diye düşündüğüm Handmaid's Tale'i izlemeye karar verdim. Mad Men zamanı ödül kazanmasını çok istediğim Elisabeth Moss sonunda ödül aldı, o da iyi oldu. Scientology lobisi çalışmış sonunda.

gönderildi

Handmaids tale bu yaz izlediğim en güzel diziydi. Gurur duydum açıkçası. Big little lies uzun süredir başlamayı düşündüğüm bir diziydi ve başladım. Bence gayet iyi!

• Beğendim 1
gönderildi

55 sayfa nedir? O kadar sayfayı durup kim gezsin? :bunesimdi:

gönderildi
55 sayfa nedir? O kadar sayfayı durup kim gezsin? :bunesimdi:

Slayt gibi geçilceğini düşünmüştüm ama kaydettikten sonra ben de şok oldum cnm :ahaha:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...