Cem Oluşturuldu: 18 Ağustos, 2017 Oluşturuldu: 18 Ağustos, 2017 Solmaz Ciros ve Kaan Güvenilir isimleri size yabancı gelmiş olabilir. ‘Evleneceksen Gel’ adlı izdivaç programıyla tanınan bu ikili Cennet Mahallesi dizisinin yeni versiyonunda başrollerde olacak. Müjdat Gezen, Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan, Özkan Uğur, Zeki Alasya, Aylin Kabasakal gibi isimlerin başrolde yer aldığı efsane dizilerden Cennet Mahallesi'nin yeni bir versiyonu olarak gösterilen Aşk-ı Roman, bu hafta başlıyor. 21 Ağustos Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 19:45'te tv8 ekranlarında olacak.
Cem 21 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 21 Ağustos, 2017 gönderildi Bu dizi şaka mı yaaaaa :yardin: Rezalet oyunculuklar :yardin: Acun'a yakıştıramadım bu diziyi :kapatsunu:
Züreyfa 21 Ağustos, 2017 gönderildi 21 Ağustos, 2017 gönderildi Evet oyunculuklar sıkıntılı ve senaryoda ufak pürüzler var fakat içimizden, sıcacık bir dizi olmuş. Özellikle diyalogları yazarken daha özenli olmalılar diye düşünüyorum. Şimdilik puanım: 8,5/10
Canreyhan 21 Ağustos, 2017 gönderildi 21 Ağustos, 2017 gönderildi yeter bunları gormekten cok sıkıldık ya
Cem 21 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 21 Ağustos, 2017 gönderildi Zürey bizim düşüncelerimizle zıtlaşmaya ant içmiş :yapmaya: Nedir sebebi :yapmaya:
Züreyfa 21 Ağustos, 2017 gönderildi 21 Ağustos, 2017 gönderildi Nesini beğenmediniz ki? Çok eğlenceli olmuş bence ilk bölüm.
Cem 21 Ağustos, 2017 gönderildi Yazar 21 Ağustos, 2017 gönderildi 1 dakikasını bile izlemediğine eminim :gitsurdanbe:
Züreyfa 19 Eylül, 2017 gönderildi 19 Eylül, 2017 gönderildi Bizden, içimizden, sımsıcak bir yapımdı. Reytingleri de çok kötü değildi sanırım. Neden kaldırıldığını anlayamadım doğrusu.
Cem 19 Eylül, 2017 gönderildi Yazar 19 Eylül, 2017 gönderildi İlk 2-3 gün izlendi sonra hızla düştü ratingler. Ondan dolayı kaldırılmış. :killme:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap