Uğur 10 Mart, 2013 gönderildi 10 Mart, 2013 gönderildi Aslinda ben ona anlatmistim yarismayi. Eurovision'u bilmediginden kavramasi zor olmustu onun icin, benim icin de anlatmasi. Fakat anladi saniyorum birseyleri. Katilir misiniz demeye cesaret edemedim.
Yiğit 10 Mart, 2013 gönderildi 10 Mart, 2013 gönderildi De de olmadı bana ver ben ona anlatırım. Hatta telefon alalım Alo ETSC diye hepimizin elinde telefon olsun, çalsın açalım yarışmayı anlatıp üye yapalım onları
Guest Boran 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Hello Brent! I am Ugur's best friend and only I know his mischiefs We call it in Turkish " kirli çıkı " :D Just kidding Nice to meet you , we're glad to see you here Abi bu nedir ya ? Ne saçmalamışım ki ben
Enes 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Hello Brent! I am Ugur's best friend and only I know his mischiefs We call it in Turkish " kirli çıkı " :D Just kidding Nice to meet you , we're glad to see you here Abi bu nedir ya ? Ne saçmalamışım ki ben Harbiden
Chatigo 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi ne m'oublie pas beau melhur and i.c.u. crazy. comment avant, ciao bella this is a love song; badaboum.
Chatigo 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Ne m'oublie pas yarıştı mı be tüh acaba kaç vermiştin?
Reyiz 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi Bizim ogretmene bir forum var gelin desem ben senin denginmiyim der kufur eder gonderir
Volkan 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi bizim öğretmen vardı Nina Zilli fanıydı Eurovision falan şarkılarını biliyodu keşke deseydim 22 yaşındaydı ondandır
Guest Soner 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi ben hocalarla muhatap olmazdim lisede
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap