brent Oluşturuldu: 17 Mayıs, 2012 Oluşturuldu: 17 Mayıs, 2012 I am new to the forum. I am Ugur's English teacher. He is a bad boy in my classes. 2
brent 17 Mayıs, 2012 gönderildi Yazar 17 Mayıs, 2012 gönderildi Ugur is a funny student. He is getting pretty good at English now. Are you sure that you are English teacher ? I am sorry because you don't know prepositions. (new to the forum) Who are you to question my prepositions? http://brentjones.org is my website. Oh my goodness! Ugur's girlfriend is very young. 1
Cem 17 Mayıs, 2012 gönderildi 17 Mayıs, 2012 gönderildi uğur bu senin ev sahibi değil mi be kimi kekliyosun ahahaha koptum yalnız
Uğur 17 Mayıs, 2012 gönderildi 17 Mayıs, 2012 gönderildi uğur bu senin ev sahibi değil mi be kimi kekliyosun ahahaha koptum yalnız Cidden ogretmenim. Lab dersindeyiz, yakaladi, uye olmak istedi.
Ulaş 17 Mayıs, 2012 gönderildi 17 Mayıs, 2012 gönderildi uğur bu senin ev sahibi değil mi be kimi kekliyosun ahahaha koptum yalnız Cidden ogretmenim. Lab dersindeyiz, yakaladi, uye olmak istedi. Pötürük yarılması
Uğur 17 Mayıs, 2012 gönderildi 17 Mayıs, 2012 gönderildi Herseyi tek tek translate ediyo haberiniz olsun
Ulaş 17 Mayıs, 2012 gönderildi 17 Mayıs, 2012 gönderildi Herseyi tek tek translate ediyo haberiniz olsun What is "Pötürük", Uğur?
Ulaş 17 Mayıs, 2012 gönderildi 17 Mayıs, 2012 gönderildi ingilizce konuşanları banlayın! ) Aaa lütfen. İngilizcemizi koruyalım. We love English.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap