İçeriğe atla

I am new to the forum. I am Ugur's English teacher.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Aslinda ben ona anlatmistim yarismayi. Eurovision'u bilmediginden kavramasi zor olmustu onun icin, benim icin de anlatmasi. Fakat anladi saniyorum birseyleri. Katilir misiniz demeye cesaret edemedim.

gönderildi

De de olmadı bana ver ben ona anlatırım. Hatta telefon alalım Alo ETSC diye hepimizin elinde telefon olsun, çalsın açalım yarışmayı anlatıp üye yapalım onları :haha:

gönderildi

Bence onun yerine soyle bir hat acalim

images?q=tbn:ANd9GcTzUTwM-WxmSBPnWhSleSiT6YVNr6TxohjO074TrIy4-sObAQ2ovw

• 3 ay sonra...
gönderildi

Hello Brent! I am Ugur's best friend and only I know his mischiefs :P We call it in Turkish " kirli çıkı " :D :D :D Just kidding :) Nice to meet you , we're glad to see you here :okeyto:

Abi bu nedir ya ? Ne saçmalamışım ki ben :no:

gönderildi

Hello Brent! I am Ugur's best friend and only I know his mischiefs :P We call it in Turkish " kirli çıkı " :D :D :D Just kidding :) Nice to meet you , we're glad to see you here :okeyto:

Abi bu nedir ya ? Ne saçmalamışım ki ben :no:

Harbiden :D

gönderildi

ne m'oublie pas beau melhur and i.c.u. crazy. comment avant, ciao bella :D this is a love song; badaboum.

gönderildi

Ne m'oublie pas yarıştı mı be tüh :/

acaba kaç vermiştin? o.O

• 4 hafta sonra...
gönderildi

Bizim ogretmene bir forum var gelin desem ben senin denginmiyim der kufur eder gonderir

gönderildi

bizim öğretmen vardı Nina Zilli fanıydı Eurovision falan şarkılarını biliyodu keşke deseydim :( 22 yaşındaydı ondandır :dil3:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...