Melih 9 Kasım, 2017 gönderildi 9 Kasım, 2017 gönderildi Zaten açıklanan ucube logo ve slogan sonrası bu umudum eksilere düştü :dogru: En azından sunucular İngilizce konuşabilse bu sene :allahinbelasi: Uk ye puan verip Uk kazanmasaydı diyenler gibisin şuan uğur ahauh Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakan 9 Kasım, 2017 gönderildi 9 Kasım, 2017 gönderildi Sahne 2010 daki kadar sade olacak anlaşılan logoyu falan geçtim bari sahne iyi olsaydı ama paraları yok bunların belli... 1
Tolga 17 Kasım, 2017 gönderildi 17 Kasım, 2017 gönderildi Slogan ve logoyu fena bulmadım açıkçası. Sahne olarak da 2010-2013 karışımı birşey bekliyorum. Organizasyonun da genel olarak vasatın altında kalacağını düşünüyorum. 1
Uğur 18 Kasım, 2017 gönderildi Yazar 18 Kasım, 2017 gönderildi Makedonya Affedilmiş Romanya'nın günahı neydi? Hem de şarkısını seçmişken? :ifrit:
Züreyfa 27 Ocak, 2018 gönderildi 27 Ocak, 2018 gönderildi 28 Ocak'a girdik ve şu ana kadar sadece bir (rakalma "1") ülke şarkısı açıkladı. Son 10-15 sene içerisinde böyle bir durum yaşanmamıştır herhalde. Ben hatırlamıyorum en azından. 2
Uğur 27 Ocak, 2018 gönderildi Yazar 27 Ocak, 2018 gönderildi Kim derdi ki Fransa şarkısını seçecek 2. ülke olacak :nededimben: 2
Uğur 29 Ocak, 2018 gönderildi Yazar 29 Ocak, 2018 gönderildi Kura çekimi sonuçları : https://eurovisiontime.com/eurovisionda-yari-final-kuralari-cekildi/ 1
Melih 1 Şubat, 2018 gönderildi 1 Şubat, 2018 gönderildi İZLEDİĞİM ULUSAL FİNALLERDE KALAN FAVORİLERİM MALTA : DEBORAH C - TURN IT UP [video=youtube;zIqm-MqCwTg] NORWAY : ALEKSANDER WALMANN - TALK TO THE HAND SWITZERLAND : ZIBBZ - STONES SWEDEN : MARIETTE - FOR YOU UNITED KINGDOM : ASANDA - LEGENDS 2
Melih 5 Şubat, 2018 gönderildi 5 Şubat, 2018 gönderildi NATIONAL FİNALLERİNDE KALAN VE ELENEN FAVORİLERİM DAHA ÇOK ŞARKI EKSİK YAYINLANSIN GÜNCELLENCEK 2
Melih 5 Şubat, 2018 gönderildi 5 Şubat, 2018 gönderildi Kalan Favorilerim Liris,Agoh - Drop That Boogie Asmik Shiroyan - You & I Liene Greifane - Walk The Talk Asanda - Legends Aleksander Walmann - Talk To The Hand Dıtte Marıe - Rıot Marıette - For You Alen Hıt - I Dont Care Ivy Quainoo 2
Züreyfa 11 Şubat, 2018 gönderildi 11 Şubat, 2018 gönderildi Herkes ulusal final yapıyor. Üyeler oylamayı bırakınca ne yapacaklar bakalım :oyna::ne: 1
Uğur 11 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 11 Şubat, 2018 gönderildi Üyeler oylamayı bırakınca Doğu Avrupa ülkelerini jüri olmaya ikna ettiler mi, tamamdır :hahay: 1
Melih 15 Şubat, 2018 gönderildi 15 Şubat, 2018 gönderildi Kalan Favorilerim Mariette - For You Aleksander Walmann - Talk To The Hand Alen Hıt - I Dont Care Melovın - Under The Ladder Liene Greifane - Walk The Talk Irısh & Agoh - Drop That Boogie Aron Hannes - Golddigger Viktor Kiraly - Budapest Gırl Greta Zazza - Broken Shadows Ivy Quainoo - House On Fıre Asmik Shiroyan - You & I 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap