Mösyö 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi İrlanda finale çıksın, isterse bulgaristan da avusturya da elensin :oyle: ama gel gör ki :imkandahilindedegil 4
Rhythm 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazın bakalım :nasilcikiyorum: "> Ö harfi yok soyadimi yapamıyorum:( SM-J530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3
Züreyfa 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Together Light Yarı finalde 16 olup elenecek, manasız sözlere sahip bir Doğu Avrupa şarkısıyım sanırım :sinsirella: 3
Züreyfa 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi Together Light Yarı finalde 16 olup elenecek, manasız sözlere sahip bir Doğu Avrupa şarkısıyım sanırım 2019'a hazırım... 3
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi OUR CHOICE, şaka mı İzlanda'yı finale çıkaracaksın inşallah :anirdim: 3
Uğur 8 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2018 gönderildi Ben bu Ryan'ı yerim çok şeker ya :yardin: 3
Madigullüm 8 Mayıs, 2018 gönderildi 8 Mayıs, 2018 gönderildi sahneyle ilgili tersane tespitimi geri alıyorum. :olmekuzereyim:ayol bariz rahim duvarı yapmışlar bakalım kimi doğuracak finalde. :anir:ben dişil bişi bekliyorum. e sihirli kelime söylenmiştir bence siz söyleyiverin artık.:cokkomik: 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap