İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Sahnenin büyük olduğunu düşünmüştüm de arena da sahne de küçük bence. Gerçi kameralarla büyük gösteriyorlar mekanı. Sahneyi de hiç beğenmedim, ulusal final sahnesi gibi olmuş. Bunların bu seneki ulusal final sahnesi daha güzeldi bence bundan.

• Beğendim 4
gönderildi

Fena durmuyor sahne fotoğraflarda. Daha iyi yorumlamak için kamera çekimiyle görmek lazım tabii ama severim böyle karanlık sahneleri. Arena ise son 3-5 yılın kapasite ortalamasının üstünde sanırım. EBU 10-15 binin üzerine çıkılmasını pek istemiyor herhalde. Son yıllarda arenalar hep böyle kapasitelere sahipti.

• Beğendim 2
gönderildi

Rekor Düsseldorfta galiba kapasite olarak

• Beğendim 2
gönderildi

sahne bence güzel bana 2007 dönemlerini hatırlarıyo bu sene nedense bilmiyorum. güneye indi diye mi?

• Beğendim 3
gönderildi

EBU'dan prova çekimlerine yasak geldi. Çekimler sadece Eurovision'un Youtube sayfasından yayınlanacak. İlk provadan 30 saniye ve ikinci provadan 15 saniyelik görüntüler yayınlanacak.

• Beğendim 3
gönderildi

o kadar ışık sahneye çıkanın enerjisini emer.:felfecir:ben bile bakarken yoruldum ayol:dusunuyorum:ne o öyle yıldızlar arası boşluklarda yıldızların yaydığı ışık enerjisiyle nebulaya dönüşecekler gibi.:kiskis:göz tansiyonum var.:katiyen:ay hiç çekemem. sevmedim bu sahneyi.:degil:

• Beğendim 3
gönderildi

Yılın ilk provaları sona erdi. Basın merkezinde yapılan oylama'nın sonuçları.

Db-DeF9XcAArVkO.jpg:large

• Beğendim 4
gönderildi

Valla şarkıdan nefret ediyorum ama bugünün tek iyi performansı ALBANIA nındı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 4
gönderildi

Vokal açısından hiçbir performansın kötü olmaması mutluluk verici. Görsel olarak da sadece Belarus hayal kırıklığı imiş. Güzel bir açılış oldu provalara.

• Beğendim 4
gönderildi

Genel olarak sahnemeler kötü değil ama kısa saniyeler içersinde en beğendiğim azerbaycan ın sahnesiydi

• Beğendim 3
gönderildi

OGAE oylaması sonuçları ;

:Israel: İsrail-456

:France: Fransa-352

:Finland: Finlandiya-226

:Australia: Avustralya-202

:Czech Republic: Çek Cumhuriyeti-181

:Bulgaria: Bulgaristan-178

:Belgium: Belçika-143

:Greece: Yunanistan-119

:Cyprus: Kıbrıs Rum Kesimi-106

:Denmark: Danimarka-99

• Beğendim 4

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...