Melih 23 Şubat, 2018 gönderildi 23 Şubat, 2018 gönderildi KALAN FAVORİLERİM Mariette - For You Aleksander Walmann - Talk To The Hand Melovın - Under The Ladder Liene Greifane - Walk The Talk Irısh & Agoh - Drop That Boogie Aron Hannes - Golddigger Viktor Kiraly - Budapest Gırl Greta Zazza - Broken Shadows Asmik Shiroyan - You & I Emma Sandstorm - Diamonds Alexia & Matei - Walking On Water Monika Urlik - Momentum Saara Alto - Monsters 3
Uğur 25 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 25 Şubat, 2018 gönderildi Bu hafta ulusal final yok yani şimdi :dusunuyorum: Pazartesi Hırvat gelcekmiş, şarkının kısa bir bölümü olacakmış sanırım o da. Cuma Kıbrıs ve Hollanda'nın internalleri yayınlanacak. Cuma'ya kadar bomboş bir hafta resmen. 4
Uğur 26 Şubat, 2018 gönderildi Yazar 26 Şubat, 2018 gönderildi Cumartesi akşamı YLE ekranlarındayım, ara ara SVT'ye de bakıcam :evet: 1
Bu beğenilen bir iletidir. Züreyfa 3 Mart, 2018 gönderildi Bu beğenilen bir iletidir. 3 Mart, 2018 gönderildi Ne kötü bir gece oldu :napiyosunuzya: 5
Uğur 3 Mart, 2018 gönderildi Yazar 3 Mart, 2018 gönderildi Neresi kötü oldu be Felix finale çıktı, diğer düello tahminlerimiz de tuttu :hihitabi: 2
Züreyfa 3 Mart, 2018 gönderildi 3 Mart, 2018 gönderildi MF'de istediğim 3 kişi de finale çıktı, o ayrı. Ben seçilen şarkılardan bahsediyorum 2
Uğur 3 Mart, 2018 gönderildi Yazar 3 Mart, 2018 gönderildi Hee onlarda iş yok evet :oyle: La Forza iyi ama be bi ısınamadın o şarkıya :dusunuyorum: 2
Uğur 5 Mart, 2018 gönderildi Yazar 5 Mart, 2018 gönderildi 31 şarkı belli oldu. Kaldı 12 ülke : Hırvatistan - 6 Mart Salı Avusturya - 9 Mart Cuma İsrail - 10 Mart Cumartesi İsveç - 10 Mart Cumartesi - Ulusal Final Norveç - 10 Mart Cumartesi - Ulusal Final Litvanya - 11 Mart Pazar - Ulusal Final Makedonya - 11 Mart Pazar Bulgaristan - 12 Mart Pazartesi Avustralya - ??? Gürcistan - ??? İrlanda - ??? Rusya - ??? Beklediğimiz Eurovision versiyonları : Karadağ - 10 Mart Cumartesi Birleşik Krallık - ??? Fransa - ??? İtalya - ??? Çek Cumhuriyeti - ??? Malta - ??? Ukrayna - ??? Umarım bu sene delegasyon toplantısına kadar (12 Mart) tüm şarkılar yayınlanmış olur. Geçen sene Ermenistan utanmadan toplantıdan 1 hafta sonra açıklamıştı şarkıyı yamulmuyorsam. 2
Züreyfa 5 Mart, 2018 gönderildi 5 Mart, 2018 gönderildi 3 tanecik ulusal final kalmış. 2 cumartesi gününe hepsini yığdılar, birden bittiler. 2-3 aylık bir sürece yayılsalar ne güzel olacak halbuki. 1
Uğur 5 Mart, 2018 gönderildi Yazar 5 Mart, 2018 gönderildi MGP eski günlerdeki gibi birden fazla geceli düzenlense keşke seneye. Litvanya zaten aylardır sürüyo. 1
Reyiz 5 Mart, 2018 gönderildi 5 Mart, 2018 gönderildi Logo falan leş ya. Şarkılarda şu ana kadar çok iyi değil, tırt bir sene galiba. 2
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap