Reyiz 15 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 15 Mayıs, 2017 gönderildi Boş vaktimde yapıcam yani 2032'de :ahaha: Tamam, bu arada senin sadece yazı eklemiş dediğin şeyi bir yandan da teşvik için yapıyorum haberiniz olsun sizde yapın artık
Cem 15 Mayıs, 2017 gönderildi 15 Mayıs, 2017 gönderildi Tamam, bu arada senin sadece yazı eklemiş dediğin şeyi bir yandan da teşvik için yapıyorum haberiniz olsun sizde yapın artık Amma alındın üfffff ironi ve sarkazm yaptım :ahaha: :ahaha: :samar: Ben beğeniyorum senin çalışmalarını :neistiyosun: Ayrıca ETSC'ye de bir sürü logo yaptım sen de beğendin :kavga: Ama ESC'ye de yapem bari :cindurttu: Ulaş'ın Modern Flat Design in New World Order teorisine uygun yorumlarını da merak ediyrum doğrusu :felfecir:
Züreyfa 15 Mayıs, 2017 gönderildi 15 Mayıs, 2017 gönderildi B "Flat design" dediğimiz akımın egemen olduğu günümüz için biraz fazla "glossy" ama bu onu daha çerçevenin dışında tutuyor kuul
Ulaş 15 Mayıs, 2017 gönderildi 15 Mayıs, 2017 gönderildi kuul Kalbini çalmak için daha da ne yapayım bilmiyorum artık.
Reyiz 15 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 15 Mayıs, 2017 gönderildi Flat design dediğiniz biz köylüler arasında minimalist olarak geçiyor
Reyiz 15 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 15 Mayıs, 2017 gönderildi beenmedim Sana sormadım zaten yallah köyüne
Ulaş 15 Mayıs, 2017 gönderildi 15 Mayıs, 2017 gönderildi Flat design dediğiniz biz köylüler arasında minimalist olarak geçiyor Eskişehir'in bozkırlarında varoşluğumla sade görsel diyorum :plan: Burada elimde Chardonnay ile yazıyormuş gibi görünmek için fley diğzaaaağyn diyorum :felfecir: Belki de sırrım Maybelline :ahaha:
Reyiz 15 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 15 Mayıs, 2017 gönderildi Eskişehir'in bozkırlarında varoşluğumla sade görsel diyorum :plan: Burada elimde Chardonnay ile yazıyormuş gibi görünmek için fley diğzaaaağyn diyorum :felfecir: Belki de sırrım Maybelline :ahaha:
Cem 23 Mart, 2018 gönderildi 23 Mart, 2018 gönderildi Azcık fontlarla oynansa gayet güzel aslında he :bibak: albüm kapağı fikrini beğendim, bi yerine ülke bayrağı da iliştirilince tam olur :oyle: 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap