Rhythm Oluşturuldu: 14 Mayıs, 2017 Oluşturuldu: 14 Mayıs, 2017 beniimmm adımmm osmann kısaca osmik diyebilirsinizzz 2010'dan beri eurovisionu tam olarak takip ediyorumm en büyük hayalim eurovisiona gitmek (gidemedi) şu anlık aklıma gelen bunlar bana sormak istediğiniz bişi olursa cevaplamaya hazırım şimdilik bu kadar umarım zamanla yakın arkadaşlar oluruz şu an hiç birinizi tanımıyorum istanbulda yaşıyorum üniversite öğrencisiyim taliplerimi bekliyorum asdasdasda
Uğur 14 Mayıs, 2017 gönderildi 14 Mayıs, 2017 gönderildi Tee 2014'te uye olmussun sitemize gec oldu baya :nededimben:
Rhythm 14 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2017 gönderildi Sosyal ağ hesapların var mı var ama özelden atabilirimm Tee 2014'te uye olmussun sitemize gec oldu baya üye olduğumu ben bile unutmuşum kayıt olmaya çalıştım hesabınız zaten kayıtlı vs dedi dasda
Cem 14 Mayıs, 2017 gönderildi 14 Mayıs, 2017 gönderildi var ama özelden atabilirimm üye olduğumu ben bile unutmuşum kayıt olmaya çalıştım hesabınız zaten kayıtlı vs dedi dasda At baken uğura
Reyiz 14 Mayıs, 2017 gönderildi 14 Mayıs, 2017 gönderildi Hoşgeldin. Bende Reyiz. Tanıştığımıza memnun oldum.
Rhythm 14 Mayıs, 2017 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2017 gönderildi teşekkürler bende memnun olduum Hoşgeldin. Bende Reyiz. Tanıştığımıza memnun oldum.
Ulaş 14 Mayıs, 2017 gönderildi 14 Mayıs, 2017 gönderildi Hoş geldin 3 yıl aradan sonra Umarım eğlenirsin
Züreyfa 14 Mayıs, 2017 gönderildi 14 Mayıs, 2017 gönderildi beniimmm adımmm osmann Kısaca osman diyebilir miyiz? Pek bir fake üye havan var. :arkamdankonusmussun Bu konuda kararı adminlerimiz verecektir zaten :plan: Umarım değilsindir :kabuletmiyorum: Hoşgeldin bakalım :bitti:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap