İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Show TV ekranlarında kavgası eksik olmayan Dünya Güzellerim programının gelecek sezon devam edeceği ancak o ismin olmayacağı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Banu Alkan ve Bülent Ersoy arasındaki kavgadan sonra RTÜK kanala 450 bin Tl ceza verdi. Bu cezanın ardından programın gelecek sezon devam edeceği ancak Afrodit’in olmayacağı iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Onur Akay, “Dünya Güzellerim programı yeni sezonda da devam edecek ama Banu Alkan artık yok! Afrodit, programın yönetmeni Mustafa Kotan’ın direktiflerini dinlemediği için, maalesef artık dünyayı gezemeyecek” diye iddiada bulundu.

:biktim: :biktim:

gönderildi

Paraya ihtiyacı olan bir o var, kovmasınlar Diva'yı.

gönderildi

Yeni sezonda devam edeceğine mi yanayım Banu Alkan'ın olmadığına mı :susdakonusayim:

gönderildi

Tüm sitenin ortak görüşü Banu Alkan'ın çıkarılıp Aslı Yıldız'ın sokulması yönünde :gorusucez:

gönderildi

Aslı ve Banu birlikte program yapsınlar bence.

gönderildi

Aslı ve Banu ayrı bi program yapsalar Dünya Güzellerim'i sollarlar reytinglerde yalnız :lutfettin:

gönderildi

İki Yugoslavyeli iyi program yapar cidden :bebegim: :lutfettin:

gönderildi

Aslı Yıldız'ı Acun'a önerelim birileri keşfetmeli reytingi o kadar bol olur ki :bedenimegir:

gönderildi
Show TV ekranlarında kavgası eksik olmayan Dünya Güzellerim programının gelecek sezon devam edeceği ancak o ismin olmayacağı öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Banu Alkan ve Bülent Ersoy arasındaki kavgadan sonra RTÜK kanala 450 bin Tl ceza verdi. Bu cezanın ardından programın gelecek sezon devam edeceği ancak Afrodit’in olmayacağı iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Onur Akay, “Dünya Güzellerim programı yeni sezonda da devam edecek ama Banu Alkan artık yok! Afrodit, programın yönetmeni Mustafa Kotan’ın direktiflerini dinlemediği için, maalesef artık dünyayı gezemeyecek” diye iddiada bulundu.

:biktim: :biktim:

Nurella gelsin

gönderildi
Nurella gelsin

Hindistan'da 250 derece sıcaklıkta nurella yürür mü hiç :lutfettin:

gönderildi

Nurella gelirse Safiye çok dışlanır :sensanki:

O iki katana çok yakın arkadaş :lutfettin:

gönderildi

Banu yerine Demet Akalın gelebilirmiş :nediyosunulansen:

gönderildi
Banu yerine Demet Akalın gelebilirmiş :nediyosunulansen:

Demet Akalın kim yaa :nesacmaliyosun:

edit: Benim oyum hâlâ Nurelladan yana :anlatma:

ama o, o sıcakta yürümez. Gerçi normalde de yürümez

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...